Nyheter2018-02-24T13:37:41+02:00

Jentetur til Pyreneene, Spania

Dette blir garantert et eventyr! Vi skal overnatte en natt i fjellhytte, gå spektakulære fotturer i nasjonalparken Ordesa med de velkjente, mektige fjellene og juvene, besøke historiske middelalderbyer og bo på små, koselige hotell. I byen Alquezar hvor vi bor de siste nettene gis det også mulighet for juv-vandring og canoyning!

By | 15. oktober 2019|Categories: Nyheter, Nyheter, Nyheter - Firmaturer, Nyheter - Seniorturer, Nyheter - Våre turer, Nyheter – Camp Norway, Nyheter – Firmaturer, Nyheter – Seniorturer, Nyheter – Våre turer|Tags: , , |Kommentarer er skrudd av for Jentetur til Pyreneene, Spania

Gira på Norge!

Enkelte steder i Norge er så vakre at de bør oppleves ’slow’, med både lukter, frisk luft og solbriller som ingredienser.  Denne opplevelsen ønsker Fokus Trening i Moss å tilby sine medlemmer! I august 2020 får de oppleve noe av det beste Norge har å by på, med sykkel som det dominerende fremkomstmiddelet, men også en hel dag til fots på brevandring.

Feiring i Italia

Nært forestående jubileum? Og har lyst til å feire det på en minnerik måte? Hva med å ta feiringen i Italia? For hva ønsker noen som har ‘alt’ seg? Jo, tid SAMMEN med gode venner – tid som gir felles opplevelser og minner – som man igjen kan leve på i laaaaaang tid fremover.

En av årets viktigste sykkelturer

Den store dagen nærmer seg. I morgen møter vi 55 forventningsfulle deltakere på Frankfurt flyplass – og sammen skal vi sykle gjennom 4 land! Dette er fjerde gang vi får lov til å arrangere tur for veldedighetsorganisasjonen Cycling4Gaza. Et fantastisk initiativ til å hjelpe barn og ungdom som vokser opp under elendige forhold.

By | 26. august 2019|Categories: Nyheter, Nyheter, Nyheter - Firmaturer, Nyheter - Seniorturer, Nyheter - Våre turer, Nyheter – Camp Norway, Nyheter – Firmaturer, Nyheter – Seniorturer, Nyheter – Våre turer|Kommentarer er skrudd av for En av årets viktigste sykkelturer

NYHET! Sykkeltur fra Nice til Mont Ventoux

Fra Nice til Mont Ventoux – opplev Côte d’Azur og giganten Mont Ventoux i Provence med oss! Det blir sykkelopplevelser av den spektakulære sorten når vi i september bokstavelig talt tar oss fra hav til fjell sør i Frankrike. Vi starter i Nice ved det blå Middelhavet og ender opp på toppen av mektige Mont Ventoux i Provence.

By | 13. juni 2019|Categories: Nyheter, Nyheter, Nyheter - Firmaturer, Nyheter - Våre turer, Nyheter – Camp Norway, Nyheter – Firmaturer, Nyheter – Våre turer|Kommentarer er skrudd av for NYHET! Sykkeltur fra Nice til Mont Ventoux
   Send artikkel som PDF