Turforslag – skreddersydde turer i regi av EXPA

Vi skreddersyr gjerne turer for grupper / bedrifter, ta kontakt med Eric på +47 92 61 88 05 / eric@expa.no for en uforpliktende prat.

Denne siden er kun ment som inspirasjon, alle turene kan skreddersys etter DITT ønske.
NB! Disse sidene blir kontinuerlig oppdatert med nye forslag.

Forslag til / utgangspunkt for skreddersydde turer kan være noen av de vi allerede har utført:​​​​

Emilia Romagnas hemmeligheter

Dette er en tur hvor vi virkelig tar deg med utenfor allfarvei, gjenom et fantastisk vakkert landskap som,
i tillegg til herlig sykling, byr på både historie og kultur. Regionen Emilia Romagna er så mye mer en Parmesan-ost, Bologna, sportsbilfabrikken Ferrari og
Adriaterhavet. Denne sykkelturen starter i middelalderbyen Verucchio, og forsetter via mange små landsbyer over fjellet ned til Adriaterhavet.

Algarvekysten, Portugal og Spania

Algarvekysten i Portugal / østkysten av Spania på en og samme tur! Portugal byr oss på så mye. Vi legger opp til et herlig opphold langs kysten.
Her er det pittoreske gamlebyer, som innbyr til å sette seg ned å nyte en rolig stund.
Herlige temperaturer både i luft og i vann.
Bacalao og portvin.
Du bor på samme hotell hele uken.
Dagstur til vakre Spania med tapas på menyen.

Kontakt oss for mer info
Kontakt oss for mer info

Abruzzo på vespa & sykkel

På denne turen velger du om du vil ha vespa, el-sykkel eller racersykkel som fremkomstmiddel. Altså en tur som passer for alle!
Etappen tar deg over de vakre fjellene i regionen Abruzzo, og helt ned til et herlig bad i Adriaterhavet. Fantastisk natur, nasjonalparker, flotte små middelalderbyer, besøk hos vinprodusent, samt masse god mat & godt vin.

Kan det bli bedre?

Pudderjakt i Japan

For de av dere som er pudderfrelste og verdsetter det hvite gullet høyere enn det gule! Fjellet Niseko Annupuri ligger 100km sør for Sapporo. Sesongbetonte vinder fra det eurasiske kontinentet plukker opp fuktighet over de varme strømmene i Japanhavet som danner snøskyer. Dette medfører noe av den tørreste og letteste pudderen i verden. Med sitt rike utvalg av terreng og vinterskoger, tilbyr Niseko en uforglemmelig opplevelse for pudderentusiaster.

Kontakt oss for mer info
Kontakt oss for mer info

Jotunheimen Rundt

En fantastisk opplevelse på sykkelen. Med start i  Lærdal og målgang i vakre Sogndal. Vi snakker naturopplevelser. Mestringsfølelse.
Utsikten fra Sognefjell. Den mektige Valdresflya.

En krevende løype med mange stigninger og tøffe utforkjøringer.

En tur som viser Norge på sitt beste!

Det ville, vakre og vennlige Irland

En opplevelsesrik langhelg i Irland! Denne grønne øya overrasker mange med sin sjarm, historie og vennlighet. Høydepunktene på turen er mange. Ikke minst The Wild Atlantic Way med Cliffs of Moher, disse dramatiske klippene som stiger mer enn 200 m rett opp fra havet.
Vi besøker også byene Limerick og Galway, som begge byr på masse historie, pub-besøk og muligheter for shopping og sosial hygge.

Kontakt oss for mer info
Kontakt oss for mer info

Fottur i Dolomittene

Denne turen går til noen av de flotteste fjellene vi kjenner til – til Dolomittene i Italia! Området ligger helt nord i Italia, og byr på fantastiske fotturer. På denne turen bor dere komfortabelt i den koselige byen Cavalese i Val di Fiemme-området. Herifra tar dere forskjellige spennende dagsturer. Hotellets eier, Paola, kommer selv fra dette området, og har vært sertifisert fjellguide her i mange år. Hun blir med på dagsturene og viser dere fjellene ”hennes”!

Sykkelcruise i Nederland

Et unikt konsept, hvor en sykkelferie og innkvartering ombord på en komfortabel båt kombineres. Sykkelcruiseferier er ideelt for dem som liker å være aktiv i ferien på sykkel, samt ønsker å utforske nye steder uten å måtte gi avkall på komfort.Du ser vakre steder mens du seiler eller sykler, og du trenger ikke å pakke kofferten hver dag for å reise videre!

Kontakt oss for mer info
Kontakt oss for mer info

Italia/Slovenia/ Kroatia
– på en og samme tur

Opplevelsestur til Italia, og nabolandene Slovenia og Kroatia. Det er kun noen få fiskesprett som skiller disse landene helt øverst i Adriaterhavet. Her fyller vi en uke med opplevelser, hygge og sosialt samvær. Vi skal også bevise at det er mulig å spise frokost i Italia, lunsj i Slovenia og middag i Kroatia. Tre ting på en dag, et kinderegg med andre ord. Og avstanden? Den er kortere enn fra Oslo til Tønsberg.

Aktivt eventyr i Riva del Garda

Dere bor hele perioden på et flott hotell i gamlebyen i Riva, et perfekt utgangspunkt for en aktiv ferie. Vi legger opp til store opplevelser med aktiviteter som sykling på fjellet Monte Tremalzo, fotturer i fjellene (med panoramautsikt!!) og klattring på Via Ferrata. Passe krevende, spennende og noe  alle som liker å bevege seg og som er glad i utfordringer kan klare. Denne byen og dens omgivelser har MASSE aktiviteter å tilby! Ta kontakt så finner vi ut hvilke aktiviteter DU ønsker å oppleve.

Kontakt oss for mer info
Kontakt oss for mer info

Fottur i Cinque Terre

Bli med på en av Europas vakreste fotturer – Cinque Terre. En fantastisk vandring mellom de fem byene Monterosso – Vernazza – Corneglia – Manarola – Riomaggiore, en opplevelse som begeistrer de fleste! I tillegg til vakre Cinque Terre kan du også få med deg besøk på vingård, dagsbesøk i byen Lucca, samt overnatting på det spennende hotellet Borgo Giusto i Toscana.
Du velger selv hvor mange dager dere ønsker å være i Cinque Terre, og du ønsker å legge inn en ekstra dag med f.eks. shopping på Shopping Mall i nærheten / ekstra dag med sykling etc.

Opplevelsestur i regionen Umbria

Vakre Umbria blir ofte gjerne omtalt som Italias grønne  hjerte. Regionen ligger syd for Toscana, litt nord for Lazio – lett tilgjengelig fra  Roma. Umbria har et utmerket kjøkken med fantastiske viner, masse historie og ikke minst maaange flotte  middelalderbyer med herlig avslappet atmosfære. På denne turen kan vi legge opp til vingårdsbesøk,  fottur i nasjonalparken Parco Naturale del Montesubasio med panoramautsikt, besøk i byene  Spello og Assisi – med eller uten guide.  Vi skreddersyr gjerne etter ditt behov.

Kontakt oss for mer info
Kontakt oss for mer info

Mat- & Vintur i Valpolicella

Hvem vil vel ikke tilbringe 5 dager på mat- og vintur ved Gardasjøen i Italia? På denne turen bor dere på samme hotell hele perioden, med dagsturer i det koselige miljøet rundt Gardasjøen. Her kan en velge mellom termalbad i varme kilder, besøk i mange av de små, flotte byene rundt sjøen, besøk på olivenmuseet, besøk på vingård eller hos skinkeprodusenter, rundvandring i byen Verona m.m. Fritt valg på øverste hylle – vi skreddersyr etter ditt behov.

Langhelg i Lucca  / Toscana

Opplev den sjarmerende byen Lucca og dens omgivelser. Dere bor på et herlig hotell med utsikt over dalen og den unike byen Lucca. I tillegg til å se / oppleve den flotte gamlebyen kan vi også legge opp til turer til f.eks. stranden Lido di Camaiore, besøk på vingård/olivengård, drueinnhøsting, shopping, sykkeltur i området (forskjellige ruter på forskjellige nivåer), dagstur til Firenze etc.

Kontakt oss for mer info
Kontakt oss for mer info

Langweekend i Marche

Marche er regionen som ofte kalles for «Italia i miniatyr». Regionen er kanskje ikke så kjent for alle; den har virkelig alt i form av flotte strender, fjell, middelalderbyer, et fantastisk kjøkken, bra viner og ikke minst hyggelige mennesker. På denne turen bor dere på samme hotell alle dager – med forskjellige dagsturer i dette flotte området. Den første dagen sykler dere mot byen Urbino, en flott middelalderby som står på Unescos verdensarvliste. Veien dit går gjennom et kupert landskap, som gir dere fantastisk utsikt med både utforkjøring og klatring. Dag 2 setter dere kursen mot havet og Strada Panoramica, en fantastisk vei for syklister – med strålende utsikt over Adriaterhavet. Siste dagen er det strandpromenaden i Sengallia som er målet – der er det plenty med strandbarer som serverer kaffe og is!

Skieventyr i Monterosa

Langt opp i den italienske fjellverden, opp mot den sveitsiske grensen, ligger fjellkjeden Monte Rosa, som med sine mange firetusenmeters høye topper er et perfekt sted for skikjøring.
Monterosa ski kan by på nærmere 200 km løyper,  og favner om tre små alpelandsbyer. Man kan kjøre fra Champoluc over passo Bettaforca og ned til Gressoney. Over i den tredje og siste dalen ligger det myteomspunnende skistedet Alagna, blant annet kjent for en av alpenes aller beste steder for offpist. Skisystemet tilfredstiller alle kategorier skikjørere, fra de som liker seg best i bakken, til de som elsker bratte løssnøheng.
Expa har i en årrekke holdt til i dette området, og kjenner derfor også til stedets hemmeligheter. Noe som kommer våre gjester til gode…

Kontakt oss for mer info
Kontakt oss for mer info

Europas vakreste togreise

Glacier Expressen, sammen med Bernina Expressen , omtales som en av verdens vakreste togreiser.  Og vi skal reise med begge i løpet av denne turen! Turen med GlacierExpressen fra Brig til St.Moritz går via uberørte fjell, lukrative spa-steder og dype daler.  Vi skal forsere 91 tuneller og over 291 broer, noen av dem vanvittig spektakulære! Etter en natt i St.Moritz går vi ombord på BerninaExpressen som tar oss sørover via Dolomittene med endestasjon i Tirano. Spør du en Italiener vil han garantert beskrive denne reisen som den vakreste i verden….
Vi fortsetter vår ferd i Italia med buss frem til “sjøene i nord”, dvs Lago Como og Lago Maggiore – med alpene i nord som speiler seg i vannet.  Med andre ord byr denne turen på både tog, buss, båt og fly… og kanskje taubane!

Albania på sykkel

En oppdagelsesreise du sent vil glemme! Albania ligger helt sør i Adriaterhavet med et fantastisk klima. Området vi skal sykle i ligger i den sørlige delen av landet, og kan tilby alt fra bølgende jordbrukslandskap til høye fjell og flotte, uberørte strender. Vi passerer gjennom flere byer som er oppøført på Unescos verdensarvliste. Denne turen har virkelig alt!

Dagsetappene er på 50 – 70 kilometer, og opptil 1600 høydemeters stigning. Dette er turen for deg som er glad i å sykle, liker god mat og vin, og er på jakt etter nye opplevelser. Vil du sykle der ingen av vennene dine har vært ennå, så må du være med hit!

Kontakt oss for mer info
Kontakt oss for mer info

Sicilia – Etna Rundt på sykkel

På denne turen drar du til Middelhavets største øy! Sicilia er fantastisk spennende både med tanke på natur, mat & vin, og ikke minst historie. På sykkelen vil du få store opplevelser – garantert! Vi kommer til å ha vulkanen Etna i sikte de fleste dagene. Etnas klassiske profil dominerer hele den østre siden av Sicilia.

Sicilia har et variert landskap – vilt og vakkert! Du følger for det meste veiene i dalstrøkene og med dette unnvike det mest kuperte terrengene. Du må likevel regne med enkelte tøffe opp- og nedoverbakker på vei til / fra de forskjellige ‘byene’.
Dagsetappene ligger på mellom 55 og 85 kilometer.

Cruise i Kroatia

Kroatia har blitt en av perlene som “alle” har oppdaget. Både byene, strendene, det rene vannet og ikke minst atmosfæren lokker de fleste. Når dette landet i tillegg er påvirket av det italienske kjøkkenet er det ikke rart at mange mener Kroatia har “alt”. Vi i Expa tenker at en av de beste måtene å oppdage dette landet på er ved å cruise med “egen” båt mellom alle landets perler – gjerne sammen med gode venner! Vi starter vårt cruise i byen Split og seiler sørover mot Dubrovnik. På veien stopper vi i havnene Makaraska, Mljet, Sipani, Korcula og Hvar før vi igjen ankommer havnen i Split. Selvfølgelig har vi med full besetning med profesjonelt mannskap, inklusive kokker og kaptein!
Vi skreddersyr aktiviteter i hver havn.

Kontakt oss for mer info
Kontakt oss for mer info

Aktivitetstur med PT – Umbria

Bli med på en uforglemmelig aktivitetstur til regionen Umbria i Italia! Allsidige treningsøkter, fottur i vakre omgivelser, velvære og spennende italiensk mat & vin er noe av det som kan stå på programmet. En tur med treningstilbud for alle som er glad en aktiv ferie og en aktiv livsstil. Du vil garantert bli inspirert og motivert til å lære noe nytt, da vi legger opp til spennende treningsøkter, samt ulike temaer om trening og helse.

Aktivitetstur med PT – Gardasjøen

Ved foten av Dolomittene, langs fantastiske Gardasjøen, finner vi den koselige byen Riva del Garda. Byen har blitt en av de mest populære aktivitetsstedene i hele Europa. Det forstår vi godt! Her har vi helt unike muligheter for utendørsaktiviteter av alle slag; allsidige treningsøkter, fotturer i vakre omgivelser, velvære og spennende italiensk mat & vin. I tillegg til herlige bad i Gardasjøen!

Kontakt oss for mer info
Kontakt oss for mer info

Sykkeltur Toscana – 4 dager

Fly til Pisa / Firenze og opplev den herlige byen Lucca og dens omgivelser! To dager på sykkel hvor dere sykler veier med panoramautsikt og får sett middelalderbyer som Collodi (fødebyen til selveste Pinocchio), Montecarlo, Torrigiani og Oliva, samt tårnet dell`Aqula og borgene i Castiglione og Ripafratta.
Turen når sin max høyde på fjellet Monte Balbano før dere sykler nedover til kysten og den herlige byen Viareggio. Vi ordner også besøk på vingård om dette skulle være ønskelig.

MTB-tur i Lombardia

Regionen Lombardia strekker seg vestover fra Gardasjøen, via Como til Lago Maggiore, med alpene i nord. Perfekt sted for MTB!

Her sykler vi et par dager i litt krevende terreng langs sjøen Lago Iseo, samt på lettere stier langs kanalen mot Milano.
Lunsj og sightseeing i Milano en av dagene.

Kontakt oss for mer info
Kontakt oss for mer info

Skitur Dolomittene/
Madonna Di Campiglio

Gode muligheter til å kose seg i et storslagent landskap! Madonna Di Campiglio byr på 150 kilometer med preparerte bakker – i alle forskjellige vanskelighetsgrader. Skiområdet Campiglio, som omfatter områdene Folgarida, Marilleva, Pinzola og Madonna Di Campiglio, byr på fantastisk godt preparerte og varierte bakker. Og med toppunktet beliggende 2500 moh får man lange fine løyper å bryne seg på. I bakkene ligger det koselige restauranter som serverer nydelig italiensk mat & drikke. Her er det virkelig gode muligheter til å kose seg i et storslagent landskap!

Sardinia fra sør til nord

Sykkeltur på middelhavets nest største øy – en øy som kanskje mest kjent for sine fantastiske strender og middelhavets reneste vann. Men fantastiske Sardinia har mye mer å by på enn sol og varme! I løpet av denne uken kommer vil til å sykle fra sør til nord gjennom et spennende og flott landskap. Sardinia er kupert, litt vilt og vakkert! Det er relativt lite trafikk på øya, samt gode veier som passer godt for sykling. Underveis passerer vi flere små byer du kanskje ikke ville ha oppdaget på egenhånd. Vi kommer tett på naturen og vil helt sikkert få en følelse for det lokale – vi vil med andre ord få se litt av Sardinia fra “innsiden”.

Kontakt oss for mer info
Kontakt oss for mer info

Toscana med den flotte øyen Elba

På denne turen får vi med oss store deler av den spennende øya Elba – å se denne øya fra sykkelsetet blir garantert en ‘høydare’!
Vi i Expa opplever Elba som en blanding av Karibien, Madeira og Mallorca, og blir like fasinert hver gang vi tar turen dit.
Etter tre netter på øyen, hvorav en av disse er hviledag med egentid, tar vi fergen tilbake til flotte Toscana med de spesielle og koselige byene Volterra og Massa Marittima.
Toscana er jo viden kjent for sitt vakre landskap, noe vi vil se med egne øyne disse dagene. Dagsetapper på mellom 40-80 kilometer.

Italia på tvers – sykkeltur

Vi tar deg med litt utenfor allfarvei, og viser deg steder du kanskje aldri hadde funnet på egenhånd. Vi flyr til Roma og starter turen på Italias vestkyst. Vi sykler gjennom regionen Umbria, også kalt «det grønne Italia». Underveis passerer vi flere middelalderbyer som Assisi, Greccio, Montefranco, Bevagna og Foligno. Etter hvert sykler vi over til regionen Marche, av italienerne selv ofte kalt ’Italia i miniatyr’. I et fantastisk vakkert landskap sykler vi helt ned til det Adriatiske hav, og alle de flotte strendene der.
Dette blir store opplevelser, variert landskap, spennende bosteder og hyggelige stunder med mat og vin.

Kontakt oss for mer info
Kontakt oss for mer info

Treningsturer Mallorca

Vi arrangerer gjerne treningsturer, sykkel, på Mallorca, både for grupper til faste datoer, eller for deg som ønsker å reise med egen gjeng.

Mallorca er en øy perfekt for de som virkelig er glad i sykling.
På våre turer bor du hele uken på hotellet Hotel El Cid (4-stjerners), rett utenfor Palma. Det vil bli lagt opp nye etapper rundt på øya hver dag.

En fantastisk mulighet til å komme i form til sykkelsesongen – sammen med andre sykkelentusiaster.

Sella Ronda, Dolomittene og Garda

En unik og uforglemmelig sykkeltur i fjellkjedene i Dolomittene, nord-Italia. Dolomittene er kanskje en av de meste spennende sykkeldestinasjonene i verden, de byr på spektakulær utsikt & natur, og har utfordrende ruter for en hver smak. På vår tur holder vi oss i Trentino-regionen Alto Adige og følger ruter langs naturskjønne daler med klatring over en del av sykkelverdenens mest kjente fjellpass. Deretter tar vi turen videre sydover igjen mot det spektaktulære ferskvannsparadiset Lago di Garda (Gardasjøen). Vår Sella Ronda-tur har vi lagt opp med tanke på å gi deg en sykkelopplevelse for livet!

Kontakt oss for mer info
Kontakt oss for mer info

La Bella Sicilia

Sicilia, denne myteomspunnende, dramatiske og vakre øya i Middelhavet. Beleiret og okkupert av fremmede makter gjennom hundrevis av år. Kjent for den aktive vulkanen Etna, og kjent som fødestedet til mafiaen. Alt, og alle, har på sin måte satt sitt preg på denne øya. Det skal dere utforske nærmere, men fremfor alt skal dere lete etter en skjønnhet som må oppleves.

Vi setter opp program for dere som ønsker å oppleve det typiske Sicilia – via bil / moped. Dere besøker typiske sicilianske byer som Taormina, Modica, Noto, Marina di Ragusa og Enna.

Abruzzo – det ukjente Italia

Abruzzo er kanskje en av de minst kjente regionene i Italia, både for oss turister og italienerne selv… Dette området byr på spennende natur med enormt store kontraster. Det inneholder hele tre store nasjonalparker, og en regionalpark med over 30 reservater.

Fra de høyeste fjelltoppene på nesten 3000 moh og helt ned til kysten finner vi mange spennende sykkelruter som tar oss gjenom flott natur som skapt for store opplevelser. Nærheten til Roma har gjennom historien gjort at man i tillegg finner mange spennende mindre byer med slott og borger, alle med sin egen historie.

Kontakt oss for mer info
Kontakt oss for mer info

Puglia rundt – sykkeltur

På denne turen reiser vi nesten så langt sør i Italia vi kan komme – til området Puglia.
Området er kjent som ‘det flate Italia’, eller ‘Italias bord’ om du vil. Et landskap som preges av havet, oliventrær og de ‘hvite byene’ med sine helt spesielle hus.

Sykle på egenhånd gjennom olivenlunder og langs den idylliske kysten av syd-Italia.
På denne turen vil du ikke bare oppleve det unike landskapet mellom Adriaterhavet og det Ioniske hav, men også enorm vennlighet og gjestfrihet fra Italienerne i sør. Naturen er rik på kultur. Grekerne, Romans, bysantinere, normannere, Habsburger og Bourbonere har alle satt sitt preg på regionen. Her finner du også produsenter av fantastisk olivenolje – kanskje den beste i Italia!

Gjennom 3 land på sykkel

Sykkeltur i de fantastiske Dolomittene, Østerrike og Slovenia og deretter videre sørover til vakre Trieste i Italia! Denne ruten tar deg gjennom et fantastisk landskap i Italia, Østerrike og Slovenia.

Turen starter i nordøst-Dolomittene, hvor man den første delen av turen følger elven Drau gjennom dalen med samme navn. Man fortsetter deretter videre gjennom Gail Valley på komfortable sykkelveier i Østerrike. Etter en kort avstikker til den italienske grensebyen Tarvis, fortsetter du videre til Slovenia. Den siste etappen av turen tar deg gjennom spektakulære landskap ned mot  Adriaterhavskysten. På den siste dagen sykler du langs havet til den tidligere havnen Habsburg i Trieste.

Kontakt oss for mer info
Kontakt oss for mer info

Klassiske Toscana på sykkel

Denne turen er en «klassiker» for alle som liker Toscana. Her sykler man litt utenfor allfarvei hvor vi har lagt opp til en spennende rute der du får oppleve et herlig Toscana.

I tillegg til alt du kan se i Pisa, Firenze og Lucca, vil denne reisen gi deg mulighet til å oppdage sjarmerende landsbyer. Noen allerede kjente steder som Vinci og San Miniato, men det er også andre flotte steder en kan stikke innom, målet er at du ska få oppleve den genuine toskanske måten å leve på.

Opplev Toscana på scooter

En scootertur full med opplevelser i Toscana og den spennende øya Elba! Å se denne øya på to hjul blir garantert en unik opplevelse, vi i Expa opplever Elba som en blanding av Karibien, Madeira og Mallorca, og blir like fasinert hver gang vi tar turen dit. Etter to netter på øya tar vi fergen tilbake til flotte Toscana med de spesielle og koselige byene Volterra og Massa Marittima. Toscana er viden kjent for sitt vakre landskap, grønt og frodig så langt øyet kan se. Vi ser framfor oss dager med flotte vespaturer, lokale og genuine mat&vin-opplevelser, litt avslapping med sol og strand, og ikke minst en langhelg med sosialt samvær.

Kontakt oss for mer info
Kontakt oss for mer info

Opplev Mexico på sykkel

Sykkeltur i det meget spennende landet Mexico! Vi har lagt opp til et program hvor du sykler utenfor allfarvei, gjennom et vakkert og variert landskap, spennende landsbyer – og håper at du,  i løpet av turen, skal komme tett innpå den mexicanske sjelen. Alt dette fra sykkelsetet!

Vi prøver som alltid å legge opp til en opplevelse du sent vil glemme.Våre overnattingssteder er nøye utvalgt og vi håper at vi underveis skal spise godt fra det berømte og genuine Mexicanske kjøkkenet.

Langweekend ved Lago Iseo

Vi legger opp til en mat- og vintur i det herlige området rundt Lago Iseo, Italia. Vi bor flott til helt nede ved innsjøen. Besøk på vingård, og kokkekurs med hotellets eminente kokk hører med.

Diverse ønskelige aktiviteter kan vi også fikse for dere, feks. sykkeltur, fottur, båttur etc.

På vei hjem mot flyplassen finnes det mulighet for å stoppe på et stort shoppingsenter for shopping av klær og mat. Valget er ditt!

Kontakt oss for mer info
Kontakt oss for mer info

Opplev Sør-Korea fra sykkelsetet

Har du noen gang lurt på hvordan livet egentlig er i det virkelig fjerne østen? Sør-Korea har en utrolig rik historie som er flere tusen år gammel.  Nå har du muligheten til å oppleve en eventyrlig reise gjennom et kulturlandskap så rikt på historie og inntrykk at du ikke kommer til å tro det er sant!

Vår tur starter og ender i hovedstaden Seoul, og vi sykler på tilrettelagte sykkelveier hele turen.  Sammen med vår sør-koreanske samarbeidspartner har vi satt sammen en tur som gir et bredt inntrykk av landet, med all dets kultur og historie.

Kontakt oss for mer info

 

   Send artikkel som PDF