Vi arrangerer gjerne DIN drømmetur i 2019!

Planlegger ditt firma kickoff, teambuilding eller firmatur i inn- eller utland? Skal du på tur med vennegjengen / idrettsforeningen eller vinklubben?

Hva er målsetningen for at bedriften drar på tur? En belønningsreise for gode resultater? Å samle kundene for en uforglemmelig opplevelse? Teambuildning for å skape gode forutsetninger for videre suksess?

Og hva ønsker vennegjengen / idrettslaget å oppleve – skal det være en tur med fysiske aktiviteter, eller kanskje et kokkekurs?

Store opplevelser og en god investering

Uansett om motivet er pleasure, business eller en kombinasjon så hjelper vi i Expa Travel gjerne til med arrangementet! Vår ambisjon er at dere ved hjemkomst skal sitte igjen med følelsen av en ‘stor opplevelse og en god investering’.
Erfaringsmessig hender det noe med oss mennesker når vi drar på tur sammen. Den gode stemningen og holdningen som skapes bidrar kanskje til større effektivitet ved hjemkomst.

Vi hjelper gjerne til med planleggingen, og kan også bidra med faglig innhold både i forkant og underveis på turen. Vi har lang erfaring med å arrangere firmaturer og konferansereiser, og skreddersyr gjerne turer tilpasset deres ønsker og behov – utfordre oss gjerne.

Vi tar våre kunder på alvor!

Ta kontakt med Eric, +47 92 61 88 05 / eric@expa.no for en uforpliktende samtale for kartlegging av ønsker samt prisoverslag.

Vi arrangerer gjerne din drømmetur

 

   Send artikkel som PDF