Treningsreiser

Vi i Expa Travel har gleden av å tilby treningsreiser på sykkel til spesielt utvalgte reisemål. Vi vet hvor du finner den beste syklingen og hvor du kan nyte uforglemmelige sykkelopplevelser i stabile værforhold året rundt. Mens vinteren herjer her hjemme kan du sykle lange rolige turer i sol og varme, i lett terreng eller tøffe bakker uansett hvilket nivå du er på. Vi tror at en felles treningstur til varmere strøk både bygger form, motivasjon og sosialt samhold.

Ta med sykkelklubben, vennegjengen, bedriften eller reis alene. Det å kombinere reise med trening er genialt. Ikke bare får du besøkt et nytt sted, men du får også tid til daglig trening, sunt kosthold og nok restitusjon. Dette er en ferie hvor du også investerer i deg selv! SYKLE – SPISE – SOVE tar mesteparten av tiden, men allikevel husker man gjerne det sosiale fellesskapet best. De andre deltakerne er likesinnede og muligheten for at man sitter igjen med varige venner eller treningskamerater er stor.

Hvorfor velge Expa Travel?

Vi tar hånd om alt det praktiske som administrasjon, reservasjoner, påmeldinger, betalinger og deltakerlister. Vår kompetanse, erfaring og servicenivå gir deg den trygghet du trenger. Vi vet hvor du finner gode ruter for sykling og hvor du kan leie sykler av høy kvalitet. Vi har et bredt kontaktnett og gode avtaler med hoteller som tar ekstra godt i mot syklister. Vi vet at et en treningsleir krever mye mer enn bare fly og hotell. La oss hjelpe deg med detaljene i planleggingen av en treningsreise der alt er tilrettelagt med muligheter for leie av sykkel, reiseleder, lokal guide, GPS-ruter, treningsveiledning, følgebil, god mat og drikke samt andre fasiliteter som gjør turen ekstra spesiell.

Velg en av våre ferdig oppsatte treningsturer eller ta kontakt på telefon/e-post eller via skjemaet på denne siden for uforpliktende tilbud på skreddersydde turer tilpasset dine ønsker og behov.

Program for 2020

Mars

01. mar – 08. mar, Treningsreise til Calpe – Pris fra NOK 8.450,-. Meld deg på turen her.
08. mar – 15. mar, Treningsreise til Calpe – Pris fra NOK 8.450,-. Meld deg på turen her.
14. mar – 21. mar, Treningsreise til Kypros – Pris fra NOK 9.900,-. Meld deg på turen her.
22. mar – 29. mar, Treningsreise til Mallorca – Pris fra NOK 5.250,-. Meld deg på turen her.

April

19. apr – 26. apr, Treningsreise til Mallorca – Pris fra NOK 5.250,-. Meld deg på turen her.

Mai

25. apr – 02. mai, Treningsreise til Toscana – Pris fra NOK 5.900,-. Meld deg på turen her.

KYPROS

CALPE

TOSCANA

MALLORCA

Hvor?

Foreløpig arrangerer vi våre treningsreiser til Kypros, MallorcaCalpe eller Toscana Ta gjerne kontakt med oss hvis du ønsker et tilbud til andre destinasjoner.

Når?

Vi arrangerer treningssamlinger gjennom hele vinteren og våren. Finn en dato og destinasjon som passer deg i listen over eller i vår oversikt over alle turer. Vi tror mars, april og mai er det mest populære månedene, men vi opplever at fler og fler reiser på denne type tur hele året. Høsten er også en fin tid å reise på for å forlenge sykkelsesongen utendørs. Alle disse stedene har et klima og temperaturer som er ideell for sykling i månedene fra oktober tom mai.

For hvem?

Kjært barn har mange navn; treningsreise, treningsturer, sykkelferie, treningsleir, treningssamling, treningscamp eller sykkelcamp, uansett betegnelse så er felles hensikt med en slik tur å få samlet kilometer og legge ned noen gode treningsøkter i kort-kort mens været hjemme ikke er like hyggelig. Hvor deilig motiverende er det ikke å ha en slik tur å se frem til? Dessuten gjør den underverker med sesongoppkjøringen og formen til sommerens sykkelritt. Treningsreise eller treningsleir er ikke lenger bare for toppidrettsutøvere. Vi tror disse turene er for alle som vil bli bedre syklister uansett nivå. Våre turer er for alle, fra nybegynner til elitenivå. Dagsprogram og ruter vil bli tilpasset etter behov, og vi deler oss om nødvendig inn i grupper slik at alle får sykle i den farten og den lengden som passer for hver enkelt persons ønsker og form. Våre ruter varierer fra 50km til 170km eller fra 2 til 8 timer, og vi pleier å ha tre ulike nivåer å velge mellom pr dag.

Hvordan?

Velg en av våre ferdig oppsatte treningsturer fra listen over eller i vårt program, alternativt ta kontakt for skreddersydd tur. Er du usikker på hvilken destinasjon du skal velge? Spør oss gjerne om tips eller les mer på Kypros, MallorcaCalpe og Toscana sidene våres.

For våre treningsturer gjelder også vårt konsept 21 for 20. Er du ansvarlig for planlegging av turer for din sykkelklubb, vennegjeng, bedrift eller annen type større gruppe? Vi vet hvor mye jobb og tid dette kan ta. La oss i Expa Travel hjelpe deg med planleggingen og alt det praktiske. Du vil da få en egen dedikert konsulent som hjelper deg med å arrangere treningsreisen samt en egen webside hos Expa Travel og/eller integrasjon med klubbens egen webside med program og påmelding. Samler du sammen 20 betalende deltakere reiser nr. 21 gratis. Alternativt kan denne løsningen brukes i en kickback modell for klubben. Se øvrige betingelser for 21 for 20 her.

Andre muligheter

Expa Travel arrangerer også rene opplevelsesturer på sykkel til kjente destinasjoner i Italia, Frankrike, Sveits og Spania. Ønsker du å sykle i fjell du kjenner fra Tour de France eller Giro d’Italia i områder som Alpene, Dolomittene og Pyreneene? Finn din type reise i vårt program her.

Alle våre destinasjoner passer også ypperlig for terrengsyklister og triatleter. Ta kontakt for hvordan vi kan tilrettelegge for dine behov.

Vilkår og betingelser

Våre generelle vilkår og betalingsbetingelser finner du her. NB: Når flybilletter ikke er inkludert er det viktig at du kontakter oss og får bekreftet at turen gjennomføres før du bestiller fly. Om flybillettene er inkludert så sendes disse ut elektronisk ca. 7 dager før avreise. Alle deltakere må inneha maskinlesbare pass.

Kontakt oss

Ta kontakt med Eric +47 92 61 88 05 / eric@expa.no for en uforpliktende samtale for kartlegging av ønsker samt prisoverslag.

Sykkelklær

Lyst på sykkelklær med funksjonell passform?
Se vår nettbutikk her.

Siste nytt fra vår blogg

Sykkelferie i Côte d’Azur og Provence Det er viktig å ta vare på gode tradisjoner. Kolbotn Sykkelklubb har som tradisjon å reise på sykkeltur sammen a ...Les mer

Nyhetsbrev

JOIN OUR NEWSLETTER
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Join over 3.000 visitors who are receiving our newsletter and learn how to optimize your blog for search engines, find free traffic, and monetize your website.
We hate spam. Your email address will not be sold or shared with anyone else.

Note

‘Takk for en tung 💪 og herlig uke 🌞. En stor takk til turleder Jens Peter Elton Gransæther som gjorde turen for oss optimal. Ses neste år i uke 15 på Almyra til mer sykling. Veldig bra hotell med god mat og service.

Stig Karlsen, deltaker på turen ‘Hurum CK til Kypros’, april 2018
   Send artikkel som PDF