Helse- og treningsreise i Brasil

 

Meld deg på turen her

 

 

Vanskelighetsgrad:

Bli med til Brasil i påsken 2018

I påsken 2018 arrangerer vi en eksotisk og opplevelsesrik helse- og treningsferie i paradiset Natal i Brasil!

Intruktørene Christin og Ståle har god erfaring med treningsreiser for alle – både topptrente idrettsutøvere og hobbymosjonister. I 10 fantastiske dager kombinerer vi sol og bading med aktiviteter du vil elske!

Helse- og treningsreise i Brasil

Kjapt om turen

En aktiv og annerledes ferie. Dette er reisen for deg som ønsker å få inspirasjon og motivasjon til trening, og som ønsker å ha fokus på fellesskap og livskvalitet, samt glede og energi i hverdagen.

Disse dagen vil gi deg mer kunnskap om variert trening og en bedre, individuell livsstil. Du vil få inspirasjon til styrke / kondisjon / stretching / balanse / rytmer.
Christin og Ståle tilbyr med andre ord et variert utvalg av treningstimer, med massevis av treningsglede og ny inspirasjon for både kropp og sjel!

I tillegg vil det bli:

 • Inspirerende og varierte treninger hver dag.
 • Brasiliansk aften hvor vi lager våre egne caipifruta.
 • Brasiliansk varme og livsglede.
 • Nydelig grill, sjømat, acai og tapioka.
 • Magiske strender hvor man kan se delfiner og skilpadder.
 • En magisk 13.1 km beach walk til Pirangi hvor verdens største cashewnøttre står!
 • Mulighet for ‘Buggitur’, utflukt (valgfritt og ikke inklusiv).
 • Mulighet for ‘En magisk utflukt’ til hippiebyen Pipa (vi går i 3 timer og tar ”båt” til Tibau do sol, 15 min med lokal buss til Pipa hvor vi overnatter og koser oss med Pipa by night (valgfritt og ikke inklusiv).

Dato for turen

29. mars – 08. april 2018

Bosted

Du bor i egen private leilighet med god plass på anlegget Tabatinga Beach Resort. Anlegget ligger ca 25 minutter med bil sør for Natal. Hver leilighet har eget kjøkken, stue, og eget soverom, bad og uteplass. Ute er det et stort svømmebasseng, et fint uteområde og kun 50 meter til en magisk vakker, langstrakt strand. Det er flere koselige restauranter like i nærheten. Her venter mange av Christins lokale venner som gleder seg til å bidra til en superherlig ferie og treningsopplevelse.
Husk solfaktor, her er det varmt og deilig.

Trening, utflukter og strandliv

Christin og Ståle holder 1-2 gode treningsøkter hver dag, med unntak av de dagene du er på spennende utflukter. Mellom treningsøktene er det fritid til å gjøre hva du vil, enten du på stranden, lese en bok, dra på shopping, oppleve kultur, bestille en spa-behandling, ta en privat treningstime eller gjøre noe annet. Uansett vil Christin og Ståle være tilstede og sørge for at dere alle får et optimalt opphold med gode opplevelser!

Hvem passer turen for?

Denne reisen er tilrettelagt for alt fra nybegynnere til godt trente – også for de som ønsker å starte en mer aktiv livsstil.

Instruktørene vil ta opp temaer som er relevante for en positiv hverdag! Trening og helse, livstil og ernæring – vaner og annen helserelatert informasjon. Det vil være felles middager / lunsjer slik at vi alle blir bedre kjent med hverandre.
Det vil også bli arrangert artige konkurranser og andre sosiale sammenkomster.

Denne påsken kan du altså feire i et magisk paradis og fylle på energilagrene dine! Er du klar?

Måltider

I prisantydningen har vi inkludert alle frokoster, samt velkomstmiddagen første kvelden og avskjedsmiddagen siste kvelden. Alle andre måltider ansvarer du for på egenhånd.

Dagsprogram

Du får en detaljert gjennomgang første dagen.

Påmeldingsfrist:

Før 20. januar 2018 (reisen garanteres ved minst 10 påmeldte).

Pris

Totalpris: NOK 24.500,- per person. Del i leilighet, minimum 2 personer.

Prisen er satt med en vekslingskurs på NOK 1.0 i forhold til 0,4 Brasilianske Real. En endring av vekslingskursen på mer enn 3 % vil evt. øke / redusere totalprisen.

 • Ved booking innbetales NOK 2.000,- (ikke refunderbart ved avbestilling fra kunde, se mer om våre betalingsbetingelser her). Faktura sendes via mail.
 • Siste innbetaling på restbeløp forfaller ca en mnd. før avgang. Faktura sendes via mail.

Enkeltrom kun ved forespørsel og ved ledig kapasitet. Et enkeltromstillegg på NOK 3.100,- vil da tilkomme. Tilgjengelighet av enkeltrom avhenger av antall påmeldte.

Hva inngår / inngår ikke i pris

I prisen inngår:

 • Flyreise t/r Oslo-Natal.
 • Transport t/r flyplass Natal / Tabatinga.
 • 1-2 treninger /aktiviteter hver dag med Christin og Ståle.
 • Goodiebag.
 • Privat leilighet, minimum 2 pers.
 • 2 middager (velkomst & avskjed).
 • Frokostbuffe på Praia Bonita iht program.

I prisen inngår IKKE:

 • Personlig reiseforsikring (obligatorisk på våre turer).
 • Lunsjene og middagene utover det som framgår av programmet.
 • Evt. enkeltromstillegg.

Betalingsvilkår

Våre generelle betalingsbetingelser finner du her. Første delbetaling (og evt. depositum) benyttes til depositum hotell/fly og er ikke refunderbar. Ved bestilling av turen krysser du av for at du har lest og akseptert våre betingelser.

Flyinformasjon

Vi flyr med KLM. Eksakte tider kommer senere.

Reiseforsikring

Reiseforsikring er obligatorisk på våre turer. Det har vist seg gang på gang at det er viktig å ha en reiseforsikring ved uforutsette hendelser underveis på reisen. Det er kundens ansvar å tegne egen reiseforsikring, med en fullgod syke- og ulykkesforsikring som også skal dekke eventuell hjemtransport. Det anbefales å ta kopi av reiseforsikringen og oppbevare denne separat under reisen. Vi anbefaler helårs reiseforsikring.

Billetter og pass

Alle deltakere må inneha maskinlesbare pass.

Avreiseinfo med flybilletter sendes ut ca. 1 uke før turstart.

Booking / påmelding

Påmeldingen gjør du via dette skjemaet. Påmeldingen er bindende, og første delbetaling (og evt. depositum for de av dere som har betalt dette) er ikke refunderbart.

Våre betalingsbetingelser finner du her, i bestillingsskjemaet krysser du også av for at du har lest og akseptert våre betingelser.

Våre reiser er dekket av pakkereiseloven og vårt medlemskap i Reisegarantifondet gir deg som forbruker best mulig beskyttelse.

Nedre aldersgrense er 18 år.

Spørsmål?

Ønsker du/dere en avtale om en presentasjon eller har spørsmål, kan dere kontakte Christin og Ståle på telefon +47 95 21 82 31 eller christin.kalve@me.com.

Expa AS tar forbehold ved evt. skrivefeil. Programmet er preliminært, endringer kan forekomme.

   Send artikkel som PDF