Terje Kolbjørnsen

Tel : +47 93 22 79 38
Mail : terkolb@gmail.com

 

 

 

 

 

Terje har en allsidig arbeidserfaring hvor han blant annet har jobbet i 15 år som heltids brannmann. Han har også vært heltidsansatt fotballtrener i MIF, jobbet 10 som fagarbeider / platearbeider, samt har hatt diverse jobber som reparatør og avdelingsleder.
I tillegg til å være en del av Team Expa er han nå også pensjonert brannmann –  og tar stadig på seg oppdrag som sykkelreparatør, steinlegger, taktekker. Han er også leder av brannkorpsforeningen.

Ingen tvil om at Terje er – og alltid har vært – over snittet glad i sport. Som ungdom var han konkurranseturner i 10 år, spilte fotball på høyt nivå og la ned mange timer med bandy (sølv i VM for juniorlandslaget).
Han har også en imponerende erfaring innen for sykling, og har syklet en del spennende ritt / turer i voksen alder. Vi nevner i fleng:

  • 10 ganger Trondheim- Oslo (har også syklet Trondheim – Oslo tur/retur (sammenhengende 115 mil…) – er jo kjedelig å bare sykle EN vei……),
  • 6 ganger Jotunheimen rundt,
  • Nordkapp – Lindesnes på 7 dager,
  • Aserbajdsjan – Georgia via Kaukasus fjellene,
  • Norge – Thailand 620 mil på 50 dager (er det mulig? Vi andre i Team Expa (som heller flyr til Thailand…) er mektig imponert!!!).

Verv innenfor idretten er heller ikke ukjent for Terje, han har vært både fotballtrener, sykkeltrener, leder av sykkelklubb samt instruktør på treningssenter.

Som person er Terje rolig – men med temperament, en teambygger, og han er kjent for å ta vare på alle uansett kjønn, alder, nasjonalitet eller nivå. Snill mot de snille og tøff mot de tøffe.
Han er spesielt opptatt at alle skal føle mestring og utvikling.
Personlig søker han ofte det ekstreme, spesielt for å utfordre psyken, kunne takle ulike situasjoner og kjenne på frihetsfølelsen.

Privat er han gift med flotte Lise, og sammen har de en sprek voksen gutt. I tillegg har Terje to barn fra tidligere forhold, og disse har til sammen sjenket ham tre flotte barnebarn.

   Send artikkel som PDF