Bjorn-Tore-Woll-155x200pxl-bwBjørn Tore Woll

Tel : +47 92 84 04 62
Mail : bt@expa.no

 

 

 

Bjørn Tore er oberstløytnant, utdannet fra Hærens krigsskole og stabsskole, og har en MBA fra ESCP (Paris). Han har en variert bakgrunn fra Forsvaret og har bla tjenestegjort i Kosovo og jobbet 4 år ved NATO HQ i Brussel. Nå jobber han som heltidstillitsvalgt for Norges Offisersforbund, og er frilans turleder hos Expa.

Bjørn Tore er over middels interessert i både landevei – og terrengsykling. Han er leder for Nord-Norges største sykkelklubb, Harstad Cykleklubb. Sommeren 2014 gjennomførte han Offroad Finnmark 300 km, og han deltar generelt på en rekke andre (mer eller mindre ubetydelige :-)) mosjonsritt. Målsetting er som alltid å gjennomføre med stil, etterfulgt av sosialt samvær med venner, samt mat og vin.

Bjørn Tore, eller BT blant venner, har et positivt menneskesyn, er optimist og har tro på kombinasjonen trening og belønning. Et ublidt møte med grusen på birkebeineren i 2014 resulterte i et brukket krageben og uvennskap med sykkelen.

Han ser imidlertid noe positivt i alle situasjoner – ny sykkel ble bestilt som belønning og motivasjon, og et nytt vennskap ble etablert 🙂

Av språk behersker BT engelsk flytende og fransk/tysk i «restaurant-versjonen». Han er i gang med å lære seg italiensk.

Privat er BT nordlending og har tre voksne barn.

   Send artikkel som PDF