Team Expa 2018-03-13T12:03:09+00:00

Hvem er vi i Team Expa?

Vi får mange tilbakemeldinger om at vi har ‘en brennende interesse og glede for det vi driver med’. Det er en omtale vi er stolte over!

Alt i alt er det ikke antall arrangement som er viktig for oss, heller ikke at turene skal være så eksotiske. Det viktigste er at vi selv jobber med det vi liker best. Samtidig er det viktig at vi kan stå for det vi gjør og holde det vi lover. Det innebærer også at vi av og til må takke nei til oppdrag.

Vi føler oss heldige, og er ydmyke til at vi kan arbeide med det vi liker best. Vi har kompetanse på ulike områder, og bruker det for alt hva det er verdt.

Ved større arrangement hender det vi trenger ekstern hjelp, derfor har vi knyttet til oss personale som vet hva vi står for. Gjerne da med kompetanse og ressurser vi selv ikke innehar.

Expa AS (Norge)

Fast ansatte

Expa AS ble grunnlagt av Eric i 2004 og består i dag av 3 faste medarbeidere med stor interesse for mennesker og reiser.

Vi mener selv vi har kompetanse på hvert vårt felt (trykk på linkene på navnene for å lese mer om oss):

  • Eric Berglund – Eier / gründer av Expa AS. Eric jobber med administrasjon, salg, markedsføring, samt produksjon og gjennomføring av turer. Han er reiseleder både på de norske og svenske turene.
  • Catrine Olsen – Informasjon- og administrasjonsansvarlig. Catrine jobber med web og informasjon, fakturering og regnskap, samt holder resten av Team Expa litt i ørene….
  • Merethe Iversen – Merethe er ansvarlig for fakturering og regnskap (jobber onsdager)
 
Eric Berglund Catrine Olsen  Merethe Iversen

 

Frilansere

Vi er så heldige at vi ved behov kan leie inn erfaringsrike turledere til våre turer. Se mer info om disse ved å trykke på linken på navnet nedenfor:

Team Expa - Bjørn Tore Woll  Team Expa - Jens Peter Elton Gransæther  Team Expa - Erik Holme
Petter Lo Presti Bjørn-Tore Woll  Jens Peter Elton Gransæther Erik Holme
Team Expa - Anki Eie  Team Expa - Harald Pettersen
Terje Kolbjørnsen  Hanne Larsen  Anki Eie  Harald Pettersen
Anna-Lena L. Strømberg

 

Expa AB (Sverige)

I 2014 startet vi Expa AB i Sverige. Det er Bill som er Daglig Leder i Expa AB, og både han og Peter vil planlegge / gjennomføre turer fra Sverige. Se mer info om disse ved å trykke på linken på navnet nedenfor:

Team Expa - Bill Larsten  Team Expa - Peter van den Brink
Bill Larsten Peter van den Brink

 

Expa Rejser Aps (Danmark)

I 2017 startet vi Expa Rejser Aps i Danmark (www.exparejser.dk). Det er Jesper som er Daglig Leder i Expa Rejser Aps, og som planlegger / gjennomfører turer fra Danmark.

 
Jesper Schlenkert

 

Vårt amerikanske team

I 2014 arrangerte vi vår første tur for amerikanere. Bill og Mark er ledere for disse turene. Se mer info om disse ved å trykke på linken på navnet nedenfor:

Team Expa - Bill Larsten
Bill Larsten Mark Rabens
www.pdf24.org    Send artikkel som PDF