Sykkelturer for alle

NB! Ønsker du plass på sykkelturer som er fullbooket? Ta kontakt med oss på info@expa.no så sjekker vi om det finnes mulighet for flere plasser. 

Hva er spesielt med VÅRE sykkelturer?

Se for deg en ferie der du kommer tett på både naturen, historien og menneskene – samtidig som du får ta del i det lokale kjøkkenet. En ferie hvor du kommer hjem i bedre form enn hva du var da du dro. Og da tenker vi ikke bare fysisk, men også gjerne mentalt.

Etter flere år som arrangør av aktive turer generelt, og sykkelturer spesielt, ser vi at vi deler vår lidenskap med mange. Våre turer går gjerne litt utenfor allfarvei, og gir store opplevelser og mestringsfølelse. Og mulighet til å stifte nye bekjentskap underveis. Vi søker stadig etter nye, spennende bosteder og lokale matopplevelser. Våre sykkeldestinasjoner ligger først og fremst i Italia, men vi utvider stadig våre tilbud i andre land som f.eks. Albania, Nederland, Spania, Mexico, Korea, Portugal, Irland m.fl.

Varierende vanskelighetsgrad på sykkelturene – her finnes noe for alle

Du trenger selvfølgelig ikke være sykkelproff for å delta. Vi har turer med forskjellige vanskelighetsgrader som passer til de aller fleste.

Trykk her for oversikt over Expa Travels sykkelturer i 2019

Sykkelturer med Expa

 

 

   Send artikkel som PDF