Sykkeldrakt 2019

Årets Team Expa-sykkeldrakt

Vi fortsetter vårt gode samarbeid med den italienske kvalitetsprodusenten Rosti. De produserer alle sine klær i Italia, og vi er stadig på besøk på fabrikken i Bergamo for å kvalitetssikre både design og materiell.
2019-modellen har et flott, klassisk design med hovedfargen i dyp rød.

Team Expa Sykkeldrakt 2019

Vi har selvfølgelig også i år valgt modeller av meget høy kvalitet. Unisex-modeller. Buksene har veldig bra padding, med høy skjæring foran – noe som holder magen inne…

Trøyen har vi valgt å sy i en litt lengre utgave enn racingdraktene, da disse ofte er for kort foran. Litt lenger lengde foran er mer hensiktsmessig for oss tursyklister. Trøyen har i år glidelås helt ned i front, så den er like mye en kortermet jakke som en trøye.

I år har vi også produsert en kjempefin jakke som tåler både regn og vind, samt en superfunksjonell vest til bruk i all slags vær.
Både trøya og jakken har 3 lommer i rygg, forsterket med refleksbånd.

Drakten samt tilbehør kan dere bestille i vår nettbutikk Stelvio Sportswear.

Flere produkter

Som tidligere år har vi også i 2019 bestilt løse ermer / ben – helt svarte av farge. Også disse er produsert av italienske Rosti.

Størrelser

Klærne (bukse med seler, genser, jakke, løse ermer og løse ben) kommer i størrelsene XS-XXXL. Vi definerer størrelsene som normale.
Det kan være lurt å bestille buksen en størrelse mindre en trøya da buksene skal sitte relativt stramt for den beste passformen og utnyttelsen.

Ønsker du å bestille?

Erfaringsmessig flyr disse draktene ut av vårt lager nesten fortere enn hva de kommer inn.
Bestillingen gjør du via vår nettbutikk Stelvio Sportswear, der kan du også finne annet sportsutstyr det kan være verdt å ta en titt på.
Bestillingsfrist og leveringstidspunkt står under produktspesifikasjon på respektive produkt.

Frakt / henting

Draktene kan hentes på vårt lager i Hyggen (må avtale tidspunkt med Merethe, mobil 90 02 23 23 ), ellers sendes de per post. Postens satser gjelder.
NB! Fri frakt ved bestilling over kr. 2.000,-.

Expa Travel tar forbehold ved skrivefeil og valuta- / prisendringer.

   Send artikkel som PDF