Stamina Ålesund Godt Voksne på nye eventyr!

 

Meld deg på turen her

 

Vanskelighetsgrad: piktogram-fottur-30pxl

Bli med Stamina Ålesund/Moa Godt Voksne og Expa på ny tur –
denne gang til herlige Portugal!

NB! Denne turen er fullbooket. Ta kontakt med oss på info@expa.no for å stå på venteliste.

***************************************************************************************************

Algarvekysten i Portugal, med noen avstikkere til Spania!

Om turen

Portugal har en lang og tradisjonsrik historie. Landets grenser ser fortsatt ut som de gjorde på midten av 1200-tallet. Noen århundrer etter var det portugisiske imperiet et av verdens mektigste. Det hersket over Brasil, portugisiske India og store deler av Afrika.
Det er i dette landet vi skal gjøre strandhugg i september 2018. Vi setter kursen mot det sørøstlige området i Portugal, hvor vi flyr til Algarvekysten. Kysten som byr på tilnærmet solgaranti i september måned, med sommertemperaturer i både luft og vann. Her er det lett å kose seg!

Vi ankommer Faro på Algarve, og setter kursen en time østover mot den spanske grensen. De fleste og beste strendene ligger i dette området. Her er det mange fine og historiske byer. Her skal vi bo sentralt til, nære hav og by.

Nytt denne gang er at vi bor på ett hotell stort sett hele uken. Så her er det bare å pakke ut, og legge inn skapet. Et godt hotell med basseng og gode fasiliteter. Vi bruker hotellet som base for våre utflukter.
Byen ligger i et helt flatt område, så det er lett å bevege seg rundt.

Bli med Stamina Ålesund Godt Voksne og Expa på ny tur - denne gang til herlige Portugal

Portugal byr på så mye. Dette skal vi utforske. Vi skal bevege oss langs kysten og spise lunsj i kystbyene. Her er det pittoreske gamlebyer som innbyr til å sette seg ned å nyte en rolig stund.

Bacalao er Portugals nasjonalrett, det sies at en kommende kone må kunne lage ulike bacalaoretter for hver av årets dager, altså totalt 365 bacalaoretter..

Vi skal utforske landet innenfor kysten. Og så er det få kilometer til den spanske grensen – selvfølgelig må vi besøke Spania. Og da er det vel ingen hemmelighet at det fort blir tapas på menyen.
Turen siste dag besøker vi vakre Sevilla, og overnatte i Malaga.

Det vil bli trening på morgenen for de som ønsker. Det er fantastiske muligheter til å gå turer, lange som korte, barbeint i sanden.

Dato for turen

06. – 13. september 2018 (torsdag til torsdag). 

Bosted

Monte Gordo ligger helt øst på Algarvekysten, kun tre kilometer fra Spania. Vi skal bo på hotell Yellow Praia Monte Gordo. Det er et fire stjerners hotell, et steinkast fra stranden. Også stranden da, finkornet og 14 kilometer lang!
Hotellet er stort, og ruver i terrenget. Så her er det lett å finne veien hjem…

Dagsprogram

Vårt dagsprogram er preliminært. Expa AS tar forbehold om endringer underveis. Mer info kommer i løpet av kort tid.

Med Expa til Portugal

Pris

Totalpris: NOK 14.500,- per person, del i dobbeltrom.
NB! Prisen er satt med en vekslingskurs på NOK 9,60 i forhold til 1 Euro. En endring av vekslingskursen på mer enn 3 % vil evt. øke/redusere totalprisen.

”Alt” er som vanlig inkludert, som f.eks. fly, del i dobbeltrom, helpensjon med drikke og topp reiseleder fra Expa (Petter).

 • Første innbetaling på NOK 6.000,- faktureres innen en uke etter påmelding. Faktura sendes via mail.
  OBS! Dette beløpet er ikke refunderbart ved avbestilling fra kunde.Bestilles turen etter 14. februar vil første og andre innbetaling komme på samme faktura.
 • Andre innbetaling på NOK 4.000,- forfaller 01. mars 2018 (ikke refunderbart ved avbestilling fra kunde). Bestilles turen etter 14. februar 2018 vil første og andre delbetaling bli fakturert på samme faktura. Faktura sendes via mail.
 • Siste innbetaling på restbeløp forfaller ca. 5 uker før avgang.

OBS! Prisen gjelder ut fra Ålesund Vigra. Evt. tilslutningsbilletter bestiller du selv.

Enkeltrom kun ved forespørsel og ved ledig kapasitet. Et enkeltromstillegg på NOK 2.300,- vil da tilkomme. Tilgjengelighet av enkeltrom avhenger av antall påmeldte og vil ikke kunne loves / gis før ca. en mnd før avgang.

I prisen inngår:

 • Fly t/r Ålesund Vigra – Faro.
 • All busstransfer iht programmet.
 • Overnatting – del i dobbeltrom.
 • Frokost, lunsj og middag med et glass vin, alle dager – altså helpensjon.
 • Egen representant fra Expa AS (Petter).

I prisen inngår ikke:

 • Personlig reiseforsikring (obligatorisk på våre turer).
 • Lunsj ankomst-/avreisedagene.
 • Lunsj på fridag.
 • Evt. enkeltromstillegg.

Flyinformasjon

Vi flyr med Norwegian til følgende tider:

06. september 2018

Ålesund – Faro / kl. 09:10 – 18:10 via Oslo.

13. september 2018

Malaga – Ålesund / kl. 11:35- 18:55 via Oslo (bagasje går direkte).

Flybilletter og reiseinfo sendes ut via mail ca. 1 uke før avgang.

Betalingsvilkår

Våre generelle betalingsbetingelser finner du her. Første delbetaling (og evt. depositum) benyttes til depositum hotell/fly og er ikke refunderbar. Ved bestilling av turen krysser du av for at du har lest og akseptert våre betingelser.

Seniortur til Portugal

Praktisk info om egen bagasje

Ta gjerne med en mindre ryggsekk. I den pakker du regn- / vindjakke, solkrem etc. som det er greit å ha lett tilgjengelig på våre utflukter. Sekken kan evt. tas med som håndbagasje på flyet.

Reiseforsikring

Reiseforsikring er obligatorisk på våre turer. Det har vist seg gang på gang at det er viktig å ha en reiseforsikring ved uforutsette hendelser underveis på reisen. Vi anbefaler helårs reiseforsikring. Det er kundens ansvar å tegne egen reiseforsikring, med en fullgod syke- og ulykkesforsikring som også skal dekke eventuell hjemtransport. Det anbefales å ta kopi av reiseforsikringen og oppbevare denne separat under reisen.

På reiser i Europa er det en fordel å ta med seg et Europeisk Helsetrygdekort fra ditt trygdekontor. Dette gir deg rett til legebehandling i EØS-land på lik linje med landets egne innbyggere.

Billetter og pass

Flybillettene sendes ut elektronisk ca. 7 dager før avreise. Alle deltakere må inneha maskinlesbare pass.

Booking / påmelding

Påmelding skjer via dette skjemaet. NB! Påmeldingen er bindende, og 1. delbetaling er ikke refunderbart ved avbestilling fra kunde.

Våre betalingsbetingelser finner du her, i bestillingsskjemaet krysser du også av for at du har lest og akseptert våre betingelser.

Våre reiser er dekket av pakkereiseloven og vårt medlemskap i Reisegarantifondet gir deg som forbruker best mulig beskyttelse.

Minimum antall deltakere på denne turen er 25 pers / max antall er 50 pers.

Vi gleder oss til å oppleve Portugal og Spania sammen med en strålende gjeng fra Ålesund!

Spørsmål?

Kontakt Petter på mobil +47 90 02 69 01, eller mail: petter@expa.no.

Expa AS tar forbehold ved evt. skrivefeil. Evt. endringer i programmet kan forekomme.

Stamina Ålesund Godt Voksne på nye eventyr!

   Send artikkel som PDF