Dagsprogram

Skullerud Sport Senter til Nord-Spania og Baskerland

Husk; alle dager begynner med mulighet for morgentrening eller vandring.

Utfluktene starter vanligvis kl. 10:00. Så vi får en myk start på dagen, uten noen form for stress.

Tirsdag 28. august 2018

Fly Oslo- Bilbao, 12:50-18:25 via Tyskland (Lufthansa).
Middag ved ankomst Hotel Olimpo.

Onsdag 29. august 2018

Vi tar en rolig start på dagen, og rusler ned til landsbyen Isla Playa for å gjøre oss kjent. Derifra tar vi buss litt inn i landet, og besøker en fin vingård.
Nå har vi faktisk tidligere drukket vin fra mange land, så nå er det endelig tid for å smake på den spanske. Det blir selvfølgelig vingårdslunsj.

Felles middag i hotellets restaurant kl. 20:00.

Torsdag 30. august 2018

Vi setter kursen mot Bilbao, med besøk i gamlebyen og det verdenskjente Guggenheim-museet.

Bilbao har i løpet av de siste 20 årene forandret seg fra en grå havneby til et trekkplaster for folk fra hele verden. Mange kommer for å se museet, som ligger fint til nede ved Nervionelven.
Vi skal selvsagt også på museum, og vi skal også besøke gamlebyen i Bilbao.

Felles middag i hotellets restaurant kl. 20:00.

Fredag 31. august 2018

Vi skal bevege oss rundt i kystbyene i nærområdet. Vi starter med en tur i den gamle bydelen i Castro Urdiales, nede ved havnen. Vi går over den gamle broen til borgen som ble bygget i 1163. Under oss slår havet inn. Det er fint altså!
Flott utsikt. Det hører også med en spennende historie om engelskmenn som kom spanjolene til unnsetning, mer om det senere..

På vei mot lunsj, stopper vi i Laredo. Der hopper vi på en båt som tar oss over bukten til Santona. På bryggekanten ligger lunsjrestauranten og venter på oss. Kjent for en helt spesiell rett…

Felles middag i hotellets restaurant kl. 20:00.

Skullerud Sportsenter til Nord-Spania og Baskerland

Lørdag 01. september 2018

Heldagsutflukt til San Sebastian og Hondarribia. Vi pakker med oss badesaker, og drar på en skikkelig heldagsutflukt. Her blir det historie, storbyliv, shopping og badeliv på en og samme dag.

Vi skal se på den vakre, fine, lille byen Hondarribia, med beliggenhet helt inntil den franske grensen. Så går turen videre det korte stykket frem til San Sebastian, en storby i denne regionen. 200 000 mennesker bor det her.

Vi tilbringer de neste timene langs de to fantastiske bystrendene i San Sebastian. Selve byen er vakker, her bestemmer du selv om du vil gå på shopping eller bare kose deg på stranden eller i en strandbar.
Vi avtaler et møtested sentralt nede ved stranden. Den spanske kongen har sitt sommerslott her, og byen er kjent som Spanias beste mat-by.

Middag på lokal restaurant kl. 20:00.

Søndag 02. september 2018

«Fridag».

Søndag er hviledag ble det sagt. Men bare til en viss grad, her er det mulighet til å gjøre akkurat det man vil. Vi vet flere ønsker å ta en fottur langs pilgrimsleden til Santiago De Compostela, og det vil det selvfølgelig bli gitt mulighet til. Her kan man  velge å gå forskjellige distanser.
Antakelig er det også noen av dere som ønsker å slappe av på hotellet, eller å besøke landsbyen rett ved. Petter hjelper gjerne til med å tilrettelegge for hva man ønsker å gjøre.

Kl. 18:00 Skullerud-quiz!

Felles middag i hotellets restaurant kl. 20:00.

Program SSS til Nord-Spania og Baskerland

Mandag 03. september 2018

Denne dagen har vi flere muligheter til utflukter. Her skal vi finne på noe fint. Alt fra tur til Europas største safaripark, til å besøke grotter fra steinalderen eller besøk på gård som produserer skinker.
Det vil også være mulighet for vandring for de av dere som ønsker å bruke dagen til dette.

Kl. 20:00 blir det siste middag med gjengen.

Tirsdag 04. september 2018

Hjemreisedag

Bilbao – Oslo 11:30 – 18:10 via Tyskland (Lufthansa)

Expa AS tar forbehold ved skrivefeil og valuta-/ prisendringer. Programmet er preliminært, endringer kan forekomme.

   Send artikkel som PDF