Dagsprogram – Sporty Trening til Italia

 

Dag 1 – Reisedag

Transfer til Madonna di Campiglio direkte etter ankomst Verona. Ved ankomst til denne klassiske skidestinasjonen, som ligger 1500 moh, skifter vi umiddelbart til fjellsko / vandringssko. Vi tar taubanen helt opp til ca. 2300 moh. Taubanens siste tur opp går klokken 16:00.

Innlosjering på den flotte fjellhytta Rifugio Graffer ved ankomst, og samling med briefing av morgendagens eventyr. Vi rekker forhåpentligvis en liten tur på 1-3 timer før det er dags for middag.

Hyggelig, felles middag og en god natts søvn i frisk fjelluft.

Dagsprogram Sporty Trening til Italia

Dag 2 – Via Ferrata Le Bocchette Alte, Sosa eller Via Ferrata Vidi

Samling etter en god frokost – kort briefing om dagen.

Denne dagen går turen opp i høyalpint terreng. Ut i fra vær, vind og gruppens tidligere erfaring velger vi hvilken Via Ferratas vi går. Det blir et eventyr uansett hvilken løype vi velger.

Medbrakt lunsj (laget av personalet på fjellhytten) spises evt. på en rifugio / ute i løpet av dagen.

Dagens vandring er relativt enkel, men ettersom vi vandrer i høyalpint terreng – på ca. 2500 moh – vil dere selvfølgelig kjenne på den tynne luften.
Via Ferrataene på denne høyden vil nok utfordre de fleste av oss, ikke fordi de er teknisk vanskelige, men fordi de er relativt luftige. Ved klart vær kan vi forvente en unik panoramautsikt. Dolomittene er vakre!

Etter store opplevelser på fjellet blir middagen i fjellhytta en flott avslutning på dagen.

Dag 3 – Le Bocchette Basse eller Bocca di Brenta ned til Molveno eller Madonna di Campiglio

Denne dagen starter altså på 2580 moh!!!!

Etter en god frokost og gjennomgang av dagens mulige ruter, samt en titt på været, velger vi hvilken rute vi ønsker å gå ned fra fjellene. Vi går ned samlet ned til Molveno eller til Madonna di Campiglio for videre transport til hotellet vårt i vakre Torbole

Vi legger evt. opp til felles treningsøkt på ettermiddagen i parken like ved Gardasjøen.

En spennende dag avsluttes med å smelte alle storslagne inntrykk sammen rundt middagsbordet på den hyggelige restauranten Madonne delle Vittorie. En agriturismo som blant annet selv produserer herlig vin.

Fottur i Dolomittene

Dag 4 – Trening og avslapping ved Gardasjøen

Sporty legger opp til noen felles økter denne dagen. Tidspunkt og type trening informerer vi om kvelden før. Det blir med andre ord både trening og avslapping med tid til å nyte disse fantastiske omgivelsene ved sjøen.

Dag 5 – Reisedag

Pick-up på hotellet kl. 06:00 for avreise til flyplassen i Venezia. Flyavgang kl 10:30.

Sporty Trening til Italia med Expa Travel

Expa Travel tar forbehold ved skrivefeil og valuta- / prisendringer. Programmet er preliminært, endringer kan forekomme. 

   Send artikkel som PDF