Sense Kongsberg til Andorra og Costa Brava

 

Meld deg på turen her

 

 

Vanskelighetsgrad:  piktogram-fottur-30pxl piktogram-fottur-30pxl

 

Fjell og hav i skjønn forening

2019-turen tur blir en spennende kombinasjonstur. Vi skal først til det billedskjønne landet Andorra. Det lille landet som ligger klemt inne mellom storebrødrene Frankrike og Spania.
Det er et fyrstedømme med status som selvstendig land. Etter noen dager her går turen til Spania, til havet og Costa Brava-kysten. Fjell og hav i skjønn forening!

Hovedstaden Andorra la Vella ligger drøyt 1000 meter over havet. Andorra er som et Sveits i miniatyr; vakkert, ren luft, grønne enger og høye fjell.
Det at landet er et Tax- free paradis gjør kanskje ikke noe når damene drar på shopping…

Sense Kongsberg til Andorra og Costa Brava

Kjapt om turen

Andorra
I Andorra skal vi skal bevege oss ute i naturen, og det blir turer som er tilrettelagt for alle.  Noen går kort, andre går langt, det viktigste er å få den gode opplevelsen av å være i et praktfullt landskap. Her skal vi ha med alle.

Så skal vi selvsagt se nærmere på det som er spesielt for dette landet. Her er det mye interessant å velge i. Siden landet er så lite, blir det korte transporter når vi skal ut å oppleve landet.
Turmuligheter er det rett utenfor døren. Andorra har 300 soldager i året, på den tiden vi er der er det behagelige 22-24 grader på dagen. Om natten blir det kjøligere, noe som gjør at vi sover som barn igjen.

Vi kommer til å bo fint til i Ordino, som er en liten og koselig landsby. Hotel Coma er et veldig hyggelig hotell, med god mat. Det blir tre netter i Andorra.

Costa Brava-kysten
Så går turen til havet, Spania og Costa Brava-kysten. Denne vakre kysten ligger mellom Barcelona og den franske grensen. Turen ned til Spania tar vi mellom frokost og lunsj. Det er ca. 20 mil ned til havet. Der kommer vi til å nærmest bo på stranden, på fine Hotel Monterrey i Roses. Det er et perfekt sted for oss. Her er det både svømmebasseng, terrasse med utsikt over stranden og havet, bar og årets nyhet; levende musikk på kvelden.

En kan bare tusle ut av hotellet så har man sand under føttene. Bedre kan det ikke bli.
Her kommer vi til å hygge oss i noen av de pittoreske byene som ligger langs kysten. Det blir flotte muligheter både til å vandre, ta seg et bad, sykle eller bare nyte varme dager med treningsvenner i september.

Som dere vil se av programmet skal vi selvfølgelig også på noen utflukter, som alltid. I år blir det blant annet en nydelig båttur langs kysten, hvor vi besøker flotte Cadaques.

Team Expa har stor tro på kombinasjonen mellom storslagen utsikt og frisk luft i Andorra, til deilige dager nede ved Middelhavet.

Tidspunkt for turen

08. – 15. oktober 2019.

Dagsprogram

Detaljert dagsprogram med linker finner du herExpa AS tar forbehold ved skrivefeil og valuta-/prisendringer. Programmet er preliminært, endringer kan forekomme. 

Fjell og hav i skjønn forening

Flyinformasjon

Vi tar direktefly med Norwegian ned til Spania. Så her blir det ikke noen mellomlandinger. Flytiden er på tre timer og tjue minutter.

Eksakt dato / tidspunkt kommer senere.

Flybilletter og reiseinfo sendes ut via mail ca. 1 uke før avgang.

Pris

Totalpris: NOK 14.500,- per person, del i dobbeltrom.
NB! Prisen er satt med en vekslingskurs på NOK 9,60 i forhold til 1 Euro. En endring av vekslingskursen på mer enn 3 % vil evt. øke / redusere totalprisen.

”Alt” er som vanlig inkludert, som f.eks. fly, del i dobbeltrom, helpensjon med drikke og topp motivert reiseleder fra Expa (Petter).

 • Første innbetaling på NOK 6.000,- har forfall 01. mars. Faktura sendes via mail.
  OBS! Dette beløpet er ikke refunderbart ved avbestilling fra kunde.
 Bestilles turen etter 15. mai’19 vil første og andre innbetaling komme på samme faktura.
 • Andre innbetaling på NOK 4.000,- forfaller 15. mai 2019 (ikke refunderbart ved avbestilling fra kunde). Bestilles turen etter 15. mai 2019 vil første og andre delbetaling bli fakturert på samme faktura. Faktura sendes via mail.
 • Siste innbetaling på restbeløp forfaller ca. 5 uker før avgang.

OBS! Prisen gjelder ut fra Oslo Gardermoen. Evt. tilslutningsbilletter bestiller du selv.

Evt. enkeltromstillegg er på NOK 2.300,-.

I prisen inngår:

 • Fly t/r Oslo – Barcelona.
 • All busstransfer iht programmet.
 • Overnatting – del i dobbeltrom.
 • Frokost alle dager iht program.
 • Lunsj alle dager iht program.
 • Middag alle dager iht program.
 • 1/4 glass vin og vann til lunsj/middag, alle dager iht program – altså helpensjon.
 • Trening / turer iht program.
 • Guidede turer iht program.
 • Egen representant fra Expa AS (Petter).

I prisen inngår ikke:

 • Personlig reiseforsikring (obligatorisk på våre turer).
 • Lunsj ankomst-/avreisedagene.
 • Lunsj på fridag.
 • Evt. enkeltromstillegg.

Betalingsvilkår

Våre generelle betalingsbetingelser finner du her. Første delbetaling (og evt. depositum) benyttes til depositum hotell/fly og er ikke refunderbar. Ved bestilling av turen krysser du av for at du har lest og akseptert våre betingelser.

Opplev Andorra med Expa

Praktisk info om egen bagasje

Ta gjerne med en mindre ryggsekk. I den pakker du regn- / vindjakke, solkrem etc. som det er greit å ha lett tilgjengelig på våre utflukter. Sekken kan evt. tas med som håndbagasje på flyet.

Reiseforsikring

Reiseforsikring er obligatorisk på våre turer. Det har vist seg gang på gang at det er viktig å ha en reiseforsikring ved uforutsette hendelser underveis på reisen. Vi anbefaler helårs reiseforsikring. Det er kundens ansvar å tegne egen reiseforsikring, med en fullgod syke- og ulykkesforsikring som også skal dekke eventuell hjemtransport. Det anbefales å ta kopi av reiseforsikringen og oppbevare denne separat under reisen.

På reiser i Europa er det en fordel å ta med seg et Europeisk Helsetrygdekort fra ditt trygdekontor. Dette gir deg rett til legebehandling i EØS-land på lik linje med landets egne innbyggere.

Opplev Costa Brava-kysten med Expa

Billetter og pass

Flybillettene sendes ut elektronisk ca. 7 dager før avreise. Alle deltakere må inneha maskinlesbare pass.

Booking / påmelding

Påmelding skjer via dette skjemaet. NB! Påmeldingen er bindende, 1. og 2. delbetaling er ikke refunderbart ved avbestilling fra kunde.

Våre betalingsbetingelser finner du her, i bestillingsskjemaet krysser du også av for at du har lest og akseptert våre betingelser.

Våre reiser er dekket av pakkereiseloven og vårt medlemskap i Reisegarantifondet gir deg som forbruker best mulig beskyttelse.

Minimum antall deltakere på denne turen er 25 pers / max antall er 50 pers.

Jeg tror dere vil like kombinasjonen mellom storslagen utsikt og frisk luft i Andorra, til deilige dager nede ved Middelhavet. Fellesmåltider med hygge og latter forlenger livet. Det vet vi.

Følg oss gjerne i Sosiale Medier

Følger dere oss på instagram og våre FB-sider vil dere kunne se bilder og dagsrapporter fra våre turer. Del gjerne disse linkene med venner og familie slik at de kan følge DEG på DIN tur:

 • Vi er selvfølgelig på Facebook. Her har vi også opprettet en egen arrangementsside for denne turen, hvor dere får spesifikk info fortløpende og kan se hvem andre som er påmeldt turen.
 • På Instagram heter vi TeamExpa, og vi blir veldig glade om dere tagger bilder fra turen med #teamexpa. Hver måned trekker vi en vinner som har benyttet hashtaggen teamexpa, vinneren vil få en hyggelig hilsen i posten.
 • Vi har også et Nyhetsbrev som sendes ut ca. 1 gang i måneden. Ved å melde deg som abonnent av vårt nyhetsbrev vil du får våre gode tilbud rett i din mailboks. Påmeldingen til vårt nyhetsbrev gjør du ved å klikke på denne linken www.expa.no og melde deg på nederst til høyre.

Spørsmål?

Kontakt Petter på mobil +47 90 02 69 01, eller mail: petter@expa.no.

Opplev Andorra med Expa

Expa AS tar forbehold ved skrivefeil og valuta-/prisendringer. Programmet er preliminært, endringer kan forekomme. 

   Send artikkel som PDF