Roger og Trude med venner på sykkelcruise i Kroatia!

 

Meld deg på turen her

 

Vanskelighetsgrad:

Cruise i Kroatia!

Denne turen er bestilt av kunde, og er derfor kun for inviterte.

*******************************************************************************************************************

Nå er det dags igjen – Roger og Trude med venner skal denne gang på Sykkelcruise i Kroatia. Vår fantastiske sykkeltur i Toscana 2017 ga mersmak – vi er bare nødt til å dra på ny tur! Denne gangen skal vi seile – med egen yacht!!!

Vi seiler sørover fra Split og besøker blant annet Makarska – Mljet – Dubrovnik – Sipan – Korcula og Hvar. Vi skal med andre ord innom mange perler med spennende stopp for sykkelutflukter, fotturer, utforske både mat & drikke, og kose oss med sol og bad – både på egenhånd og i samlet flokk.
Vi har lagt opp til at vi sykler litt hver dag – syklene er med oss ombord!

sykkelcruise i Kroatia

Dato for turen

20. – 27. juni 2020.

Kjapt om turen

Vi har hele fartøyet for oss selv – kun vennegjengen og mannskapet er ombord…

Yachten vi skal seile med heter MS Moonlight, bilder av den fantastiske yachten ser du her. Bra standard!
Dette flotte fartøyet er 37 meter langt og 8,2 meter bredt (nesten nytt – byggeår 2017). Vi får med andre ord godt med plass! Og selvfølgelig har vi med full besetning: et profesjonelt mannskap, inklusive kokker og kapteinen!

Turen varer i 7 dager. Planen er at vi seiler deler av dagene, og ligger til kai i en hyggelig havn på ettermiddagen hvor vi blir værende kvelden / natten. Vel i land så tar vi syklene og sykler for å oppdage de forskjellige stedene. Detaljert utfluktsprogram for sykkelturene kommer senere.

Ombord på båten spiser vi frokost og lunsj. To av kveldene spiser vi også middag ombord, blant annet ‘Captains dinner’. De andre kveldene spiser vi felles middag i hyggelige, lokale restauranter (inklusive i prisen).

Vi seiler altså til en ny havn hver dag! En avslappet og hyggelig stemning rår ombord, vi kjører som vanlig ‘casual dresscode’.

Lugarene

Alle lugarene har samme standard og størrelse. Lugarene er fordelt på 2 dekk. Det er 8 lugarer på nedre dekk, og 10 lugarer på øvre dekk. Lugarene på øvre dekk har vinduer / lugarene på nedre dekk har to runde skipsvinduer på 30 cm i diameter.
Alle lugarene har privat dusj / toalett, og det er ventilasjonsluke på badet i alle lugarer. Det vil bli foretatt loddtrekning mht fordeling av lugarene ifm at Trude & Roger inviterer alle til en sammenkomst i god tid før avreise.

Lugarene rengjøres hver dag. Sengetøy skiftes én gang i løpet av uken. Det følger med to håndduker per person til privat bruk, med skift midt i uken.

Dagsprogram

Dagsprogrammet er laget av rederiet og kan evt. bli endret på grunn av vær og vind. Kapteinen er øverste ansvarlig for alles sikkerhet om bord, og dermed sjef i forhold til program og evt. endringer.

Utfluktsprogram

Vi legger opp til sykkelutflukter hver dag. Du velger selvfølgelig selv om du ønsker sykle eller ta det helt med ro på båten, på stranden eller på egenhånd. Utfluktsprogrammet med alle detaljer kommer senere.

Sykler

Syklene er MTB- / hybridsykler med 21 gir (rett styre).
Alle sykler kommer med flate pedaler. Dvs pedaler der du bruker vanlige joggesko. Om du ønsker bruke egne sykkelsko er det viktig at du tar med egne pedaler. Alle sykler utstyres med eget kit for f.eks. punktering.

Husk å ta med egen hjelm!!!! Vi anbefaler sterkt sykkelbukser.

Behov for sykkelklær?

Vi i Expa utvikler egendesignet sykkeltøy i samarbeid med våre italienske produsenter.
Nettsiden hvor du kan se og bestille våre produkter heter Stelvio Sportswear– en norsk nettside med salg av sykkeltøy og tilbehør produsert av blant annet italienske Rosti.

Klærne kan brukes både ute og inne – til bruk på en spinningtime eller på en sykkeltur over Hardangervidda.

Høy kvalitet står i sentrum hos oss, alle våre produkter er håndsydde i Italia, og vil derfor ha en leveringstid på 2-5 uker.

Se mer på www.stelviosportswear.com.

Cruise i Kroatia

Flyinformasjon

Vi ønsker å fly t/r direkte med Norwegian. Så fort Norwegians program for juni 2020 er klart bestiller vi alle billetter. Først da vil vi også få eksakt pris.

Flybillettene sender vi ut elektronisk ca. 14 dager før avreise. Tillatt bagasjevekt er 1 x 20 kilo per person + håndbagasje (vi tar forbehold om evt. endringer vedr. bagasjevekt fra flyselskapet).

Trenger du tilslutningsbillett er det viktig at du gir beskjed om dette i påmeldingsskjemaet. 

Hva inngår / inngår ikke i prisen

I prisen inngår følgende:

 • Leie av sykkel, 21 gir mtb/hybrid sykkel.
 • Busstransfer til og fra flyplass til skipet.
 • 7 dagers cruise med MS Moonlight.
 • Del i dobbellugar.
 • Frokost, lunsj og middag, eksklusiv drikke.
 • Skatt og havneavgifter.
 • Lån av en strandhåndduk per person.
 • Velkomst-cocktail.
 • Kaffe og te tilgjengelig hele dagen.
 • Daglig rengjøring av lugaren.
 • Skifte av sengetøy og håndklær en gang i uken.
 • Aircondition i lugaren.
 • 1 l drikkevann / pers / dag.
 • Drivstoff for ca. 4-5 timer / dag.
 • Gratis WiFi.
 • Turleder fra Expa Travel.

I prisen inngår IKKE:

 • Fly t/r Oslo – Split (vi booker flyet så fort Norwegians 2020-program er klart).
 • Drikke til maten. Gjelder både lunsj og middag.
 • Personlig reiseforsikring (obligatorisk på Expa Travels turer).
 • Driks etter avsluttet cruise (en del av lønnen til crew…).
 • Evt. andre utflukter enn nevnt i programmet.
 • Evt. tillegg for enkel lugar.

Pris

 • Øvre lugar – NOK 15.590,- per person, i delt lugar.
 • Nedre lugar – NOK 14.450,- per person, i delt lugar.

NB! Flybillettene kommer i tillegg.

Prisen er satt med en vekslingskurs på NOK 9,70 i forhold til 1 Euro. En endring av vekslingskursen på mer enn 1 % vil evt. øke / redusere prisen.

 • Første innbetaling på NOK 3.000,- faktureres direkte etter booking (kommer via e-mail innen en uke etter booking). NB! Ikke refunderbart ved avbestilling fra kunde.
 • Andre delbetaling på NOK 3.000,- sendes via mail, og forfaller 01. oktober 2019. Ikke refunderbart ved avbestilling fra kunde.
 • Siste delbetaling på restbeløpet forfaller ca. 6 uker før avgang. Faktura sendes via mail.

Enkeltlugar er kun på forespørsel og vil koste NOK 9.900,- i tillegg til opprinnelig lugarpris. Tilgjengelighet av enkeltlugarer avhenger av antall påmeldte.

Påmeldingsfrist er 15. april 2019.

NB! På denne turen kan ikke din plass overføres / selges til andre om du skulle bli forhindret fra å delta. Våre generelle betalingsbetingelser gjelder ellers. 

Prisen betinger minimum 32 personer pr. gruppe. Ved færre deltakere vil prisen bli noe høyere eller reisen kansellert .

Betalingsvilkår

Våre generelle betalingsbetingelser finner du her. Første og andre delbetaling benyttes til depositum hotell/fly og er ikke refunderbar. Ved bestilling av turen krysser du av for at du har lest og akseptert våre betingelser.

vennegjengen på sykkelcruise i Kroatia

Praktisk info om egen bagasje

Ved pakking av bagasje må du tenke på at det er begrenset plass i lugaren. Ta gjerne med en mindre ryggsekk som du kan benytte på sykkelutfluktene, og som håndbagasje på flyet / i bussen.

Skulle du ha behov for ny bag / sekk til turen selger vi nå flotte Haglöft produkter til supre priser i vår nettbutikk Stelvio Sportswear. 

Reiseforsikring

Reiseforsikring er obligatorisk på våre turer. Det har vist seg gang på gang at det er viktig å ha en reiseforsikring ved uforutsette hendelser underveis på reisen. Vi anbefaler helårsreiseforsikring. Det er kundens ansvar å tegne egen reiseforsikring, med en fullgod syke- og ulykkesforsikring som også skal dekke eventuell hjemtransport. Det anbefales å ta kopi av reiseforsikringen og oppbevare denne separat under reisen.

På reiser i Europa er det en fordel å ta med seg et Europeisk Helsetrygdekort fra ditt trygdekontor. Dette gir deg rett til legebehandling i EØS-land på lik linje med landets egne innbyggere.

Billetter og pass

Flybillettene sendes ut elektronisk ca. 14 dager før avreise. Alle deltakere må inneha maskinlesbare pass.

Booking / påmelding

Booking gjøres skriftlig via vårt påmeldingsskjema. Påmeldingen er bindende, og første delbetaling er ikke refunderbart ved avbestilling fra kunde.
På denne turen kan ikke din plass overføres / selges til andre om du skulle bli forhindret fra å delta.

Våre betalingsbetingelser finner du her, i bestillingsskjemaet krysser du også av for at du har lest og akseptert våre betingelser.

Våre reiser er dekket av pakkereiseloven og vårt medlemskap i Reisegarantifondet gir deg som forbruker best mulig beskyttelse.

Minimum antall deltakere på denne turen er 32 pers / maks antall er 36 pers. Prisen betinger minimum 32 personer pr. gruppe. Ved færre deltakere vil prisen bli noe høyere eller reisen kansellert.

Vi gleder oss til å oppleve vakre Kroatia fra sjøen sammen med dere!

Roger og Trudes sykkelcruise

Følg oss gjerne i Sosiale Medier

Følger dere oss på instagram og våre FB-sider vil dere kunne se bilder og dagsrapporter fra våre turer. Del gjerne disse linkene med venner og familie slik at de kan følge DEG på DIN tur:

 • Vi er selvfølgelig på Facebook. Her vil vi også opprette en egen arrangementsside for denne turen, hvor dere får spesifikk info fortløpende og kan se hvem andre som er påmeldt turen.
 • På Instagram heter vi TeamExpa, og vi blir veldig glade om dere tagger bilder fra turen med #teamexpa. Hver måned trekker vi en vinner som har benyttet hashtaggen teamexpa, vinneren vil få en hyggelig hilsen i posten.
 • Vi har også et Nyhetsbrev som sendes ut ca. 1 gang i måneden. Ved å melde deg som abonnent av vårt nyhetsbrev vil du får våre gode tilbud rett i din mailboks. Påmeldingen til vårt nyhetsbrev gjør du ved å klikke på denne linken www.expa.no og melde deg på nederst til høyre.

Spørsmål?

Ønsker du/dere en avtale om en presentasjon eller har spørsmål, kan dere kontakte Eric på telefon 92 61 88 05 eller mail eric@expa.no.

Expa Travel tar forbehold ved skrivefeil og valuta- / prisendringer. Programmet er preliminært, endringer kan forekomme. 

   Send artikkel som PDF