Aktivitetstur med Personlig Trener Anki,
Riva del Garda ved Gardasjøen

 

Meld deg på turen her

 

Vanskelighetsgrad:

 

Trening i herlige, italienske omgivelser

*******************************************************************************************************************************

For femte året på rad arrangerer vi, sammen med Personlig Trener Anki Eie, treningstur i Riva del Garda ved Gardasjøen! En vårtur til varmere strøk med trening ute i vakre omgivelser, mestring og sosialt samvær gir energi, denne turen har alltid blitt fort fullbooket!

Aktivitetstur med Personlig Trener Anki

Kjapt om turen

Mye av treningen foregår ute – i parkhagen til hotellet, omgitt av de spektakulære fjellene langs Gardasjøen.

Anki deler med seg av all sin kunnskap om både trening og livsstil slik som bare hun kan. Du vil garantert bli inspirert og motivert til å lære noe nytt!

Programmet er som vanlig fylt med fysisk aktivitet og trening for både kropp og hode. Det blir selvfølgelig også tid for avslapping og hyggelige samtaler.

Vi har lagt opp til spennende utflukter to av dagene. En av dagene tar vi en fottur opp på fjellet Cime Pari ovenfor Val di Ledro. Det blir panoramautsikt store deler av turen mot Dolomittene og den vakre, grønne sjøen Ledro – magisk!
Den andre utflukten starter med en busstur mot byen Mezzacorona hvor vi kommer oss opp i fjellene til Via Ferrata Burrone Giovanelli. En virkelig spennende dag med klatring i fantastiske omgivelser. Og på veien hjem – på bussturen – stopper vi på en lokal vingård for prøvesmaking….

Hva er Via Ferrata?

Under den første verdenskrig ble det første gang bygget jernstier i fjellet i Italia, og disse jernstiene ble da kalt Via Ferrata, derav navnet. Rutene i disse fjellveggene er utstyrt med faste sikringsmidler som stålwire, bøyler, stiger og broer hele strekningen eller deler av etappen. Ved hjelp av hjelmer og seler kan vi klatre i fjellet på en mest mulig sikker og forutsigbar måte, uten at vi må besitte betydelige klatreferdigheter eller klatrekunnskap. Normalt god form og motorikk er som regel nok for å gå en via ferrata.

En guidet tur i en Via Ferrata med klatreseler gir mulighet til å oppleve en fantastisk luftig opplevelse i fjellveggen. 

Dato for turen

17. mai – 24. mai 2020.

Video fra tidligere tur i dette området

Se video fra tidligere klatretur med Expa i området rundt Riva del Garda her:

Riva del Garda

Riva del Garda har blitt en av de mest populære aktivitetsstedene i hele Europa. Her er det helt unike muligheter for utendørsaktiviteter av alle slag.
Det vil bli allsidige treningsøkter, fotturer i vakre omgivelser, velvære og spennende italiensk mat & vin. I tillegg blir det selvfølgelig tid til herlige bad i Gardasjøen eller i bassenget på hotellet!

Den røde markeringen på kartet under viser hvor i Italia regionen Trentino og byen Riva del Garda ligger. Regionen Trentino, byr på unike fjell (Dolomittene), daler, vingårder og imponerende natur.

Kart Trentino   Kart Gardasjøen

Bosted

Vi bor bra på Garda Sporting Club Hotel 4****. Hotellet ligger i gangavstand til både gamlebyen i Riva del Garda, og til bading i Gardasjøen. Hotellet er bygget for aktive gjester. Her har vi alle fasiliteter tilgjengelig; en stor park hvor vi kan utfolde oss, utendørs basseng, innendørs treningshall, treningssenter og eget SPA-senter.
Mye av treningen foregår i parkhagen til hotellet, omgitt av de spektakulære fjellene. Alt ligger med andre ord til rette for gode opplevelser og en spennende aktivitetsuke.

Hvem passer denne turen for?

Turen er lagt opp til at du bør være glad i å trene, men ikke nødvendigvis topptrent for å være med. Alle i middels god form og oppover vil kunne gjennomføre denne aktivitetsturen – samtidig som vi skal kose oss!

Det vil stort sett bli lagt opp til to treningsøkter per dag. Vi starter hver morgen med Yoga / Stretching, og senere på dagen litt tøffere bootcamp / sirkel-treningsøkter. Vi legger også opp til litt lek og moro.

Anki legger opp til treninger som lett kan tilpasses opp og ned i nivå, slik at du alltid har ett alternativ. Det blir varierte, effektive og morsomme treningsøkter som forhåpentlig inspirerer til gjentakelse når du kommer hjem fra ferien.

En forutsetning for deltakelse er at du er glad i aktivitet, samt liker opplevelser.

Passer denne beskrivelsen deg? Ja da er vi overbevist om at du kommer til å sette stor pris på denne turen!

Dagsprogram

Se vårt dagsprogram her. Programmet er preliminært, endringer kan forekomme. Vi går detaljert gjennom dagens program ved frokost hver dag.

Trening i herlige, italienske omgivelser

Flyinformasjon

Vi flyr direktefly med Norwegian, Oslo Gardermoen – Verona. Flybillettene er inklusive i prisen.

17. mai 2020
Oslo Gardermoen – Verona / kl. 07:30 – 10:10

24. mai 2020
Verona – Oslo / kl. 11:10 – 13:45

NB! Flytidene kan bli endret av leverandør. Forhold deg til tidene som står på billetten du får tilsendt ca. en uke før avgang.

Pris

Totalpris for turen er NOK 14.190,- per person, del i dobbeltrom.
NB! Prisen er satt med en vekslingskurs på NOK 10,3 i forhold til 1 Euro. En endring av vekslingskursen på mer enn 1 % vil evt. øke / redusere prisen.

 • Ved booking / påmelding innbetales NOK 6.000,- (ikke refunderbart ved avbestilling fra kunden). Faktura sendes via mail.
 • Siste innbetaling på restbeløp forfaller ca. en mnd. før avgang. Faktura sendes via mail.

OBS!

 • Prisen betinger minimum 18 deltakere. Ved færre påmeldte kan reisen kanselleres eller prisen endres.
 • Prisen er satt med en vekslingskurs på Euro 1 – 10,3 NOK. En endring på +/ – 1% kan øke / redusere prisen.

Se våre betalingsbetingelser her.

Hva inngår / inngår ikke i pris

I prisen inngår:

 • Flybilletter t/r.
 • Overnatting – del i dobbeltrom.
 • Busstransfer første og siste dagen iht program.
 • Alle felles treninger som nevnt i programmet.
 • Frokost og middag alle dager iht program.
 • Et glass vin og vann inkl til middag iht program.
 • To lunsjer iht program på utfluktsdagene.
 • Utflukter iht program.
 • Trening og tips fra vår dedikerte Personlige Trener Ann Kristin Eie (Anki).

I prisen inngår IKKE:

 • Evt. enkeltromstillegg.
 • Personlig reiseforsikring (obligatorisk på våre turer).
 • Andre utflukter enn nevnt i programmet.
 • Lunsjer utover de som står i programmet.

Enkeltrom

Enkeltrom kun ved forespørsel og ved ledig kapasitet. Et enkeltromstillegg på NOK 2.300,- vil da tilkomme.

Tilgjengelighet av enkeltrom avhenger av antall påmeldte og vil ikke kunne loves / gis før ca. en mnd før avgang. Vil du evt. stå på venteliste for enkeltrom skriver du dette i kommentarfeltet i påmeldingsskjemaet.

Betalingsvilkår

Våre generelle betalingsbetingelser finner du her. Første delbetaling (og evt. depositum) benyttes til depositum hotell / fly og er ikke refunderbar.

Ved bestilling av turen krysser du av for at du har lest og akseptert våre betingelser.

Aktivitetstur i Italia

Romfordeling

For at turen skal bli både rimelig og sosial plasserer vi deltakere på rom sammen to og to. Hvem du ønsker å dele rom med skriver du i påmeldingsskjemaet.

Det hender imidlertid at antallet deltakere ikke går opp, og i slike tilfeller må du betale et tillegg for eget rom. Det samme gjelder også hvis den du reiser sammen med avbestiller oppholdet.
Ønsker du å bo alene er det selvsagt også fullt mulig. Enkeltromstillegget på denne turen ser du under punktet Enkeltrom lenger opp på siden.

Praktisk info om egen bagasje

Ta gjerne med en mindre ryggsekk som du kan ha på under evt. fotturene.

Forslag til utstyrsliste:

 • vannflaske
 • joggesko/treningsko og evt. andre behagelige sko å vandre / sykle i
 • treningstøy (flere sett)
 • treningsmatte for yoga / pilates
 • solbriller
 • regnjakke
 • fritidssko til kvelden
 • kamera
 • badeklær
 • førstehjelpsskrin i reiseformat
 • klær til kveldene (vi kjører ’causal’ bekledning)
 • toalettartikler
 • reiseforsikringsbevis
 • europeisk helsekort
 • pass
 • powerbank til telefon

All bagasje pakkes i myk sportsbag eller ryggsekk. Vennligst ikke pakk i hard plastkoffert da dette tar unødig stor plass og er vanskelig å håndtere ved pakking i transferbussen.
Skulle du ha behov for ny bag / sekk til turen selger vi nå flotte Haglöfs-produkter til supre priser i vår nettbutikk Stelvio Sportswear. 

Reiseforsikring

Reiseforsikring er obligatorisk på våre turer. Det har vist seg gang på gang at det er viktig å ha en reiseforsikring ved uforutsette hendelser underveis på reisen. Det er kundens ansvar å tegne egen reiseforsikring, med en fullgod syke- og ulykkesforsikring som også skal dekke eventuell hjemtransport. Det anbefales å ta kopi av reiseforsikringen og oppbevare denne separat under reisen.

På reiser i Europa er det en fordel å ta med seg et Europeisk Helsetrygdekort fra ditt trygdekontor. Dette gir deg rett til legebehandling i EØS-land på lik linje med landets egne innbyggere.

Booking / påmelding

Booking gjøres skriftlig via vårt påmeldingsskjemaPåmeldingen er bindende, og første og andre delbetaling er ikke refunderbart ved avbestilling fra kunde.

Våre betalingsbetingelser finner du her, i bestillingsskjemaet krysser du også av for at du har lest og akseptert våre betingelser.

Våre reiser er dekket av pakkereiseloven og vårt medlemskap i Reisegarantifondet gir deg som forbruker best mulig beskyttelse.

Minimum antall deltakere på denne turen er 18 pers / maks antall er 26 pers. Prisen betinger minimum 18 personer pr. gruppe. Ved færre deltakere vil prisen bli noe høyere eller reisen kansellert.

Følg oss gjerne i Sosiale Medier

Følger dere oss på instagram og våre FB-sider vil dere kunne se bilder og dagsrapporter fra våre turer. Del gjerne disse linkene med venner og familie slik at de kan følge DEG på DIN tur:

 • Vi er selvfølgelig på FacebookHer vil vi også opprette en egen arrangementsside for denne turen, hvor dere får spesifikk info fortløpende og kan se hvem andre som er påmeldt turen.
 • På Instagram heter vi TeamExpa, og vi blir veldig glade om dere tagger bilder fra turen med #teamexpa. Hver måned trekker vi en vinner som har benyttet hashtaggen teamexpa, vinneren vil få en hyggelig hilsen i posten.
 • Vi har også et Nyhetsbrev som sendes ut ca. 1 gang i måneden. Ved å melde deg som abonnent av vårt nyhetsbrev vil du får våre gode tilbud rett i din mailboks. Påmeldingen til vårt nyhetsbrev gjør du ved å klikke på denne linken expatravel.com og melde deg på nederst til høyre.
 • Garda Trentino har også fine FB-sider med info om området denne turen går i, de ser du her.

Treningstur til Gardasjøen

Spørsmål?

Ønsker du/dere en avtale om en presentasjon eller har spørsmål, kan dere kontakte Anki på 93 03 76 33 eller Eric på telefon 92 61 88 05 / mail eric@expa.no.

Expa Travel tar forbehold ved skrivefeil og valuta- / prisendringer. Programmet er preliminært, endringer kan forekomme. 

   Send artikkel som PDF