NOF på skitur i Japan

 

Vanskelighetsgrad: 

Norges Offisersforbund drar på pudderjakt i Japan

For de av dere som er pudderfrelste og verdsetter det hvite gullet høyere enn det gule; hiv deg rundt og send inn ferieønsker for siste uken i januar!

Femårsjubileum for NOFs skiturer feires med et pudderkalas – og kommende vinter har vi bestemt oss for å søke lykken på andre siden av kloden.

Grunnet høy pris og usikkerhet på etterspørselen, har vi kun kapret 20 plasser til dette arrangementet.

Japan1-skitur

Om skistedet:

Fjellet Niseko Annupuri ligger 100km sør for Sapporo, som er en del av Niseko-Shakotan-Otaru Kaigan kvasi-nasjonalpark. Det er den østligste parken i det enorme vulkanområdet. Sesongbetonte vinder fra det eurasiske kontinentet plukker opp fuktighet over de varme strømmene i Japanhavet som danner snøskyer. Dette medfører noe av den tørreste og letteste pudderen i verden. Med sitt rike utvalg av terreng og vinterskoger, tilbyr Niseko en uforglemmelig opplevelse for pudderentusiaster. Statistisk sett, faller det 15 meter snø i perioden desember til mars – hvorav siste uken i januar er den uken hvor lykken er størst.

nisekomap

(Trykk på bildet for større versjon).

Niseko

Niseko United, som ligger ca 2,5 timers kjøring fra Chitose Airport i Sapparo, er offisielt Japans beste ski-resort! Området består av 4 sammenkoblede skisteder – Grand Hirafu, Hanazono, Niseko Village og Annupuri. Våre leiligheter, Annupuri Oasis Lodge, ligger i sistnevnte landsby. Området er kjent for sin kvalitet på puddersnø gjennom hele vinteren. Mange omtaler pudderet i Niseko som verdens letteste, hvor man kun kan måle seg med pudderet i Whistler, Canada. Det faller i snitt ca. 15 meter snø hver sesong, og Niseko er kjent for sin eminente skogskjøring og vidåpne “powder bowls”.

Film fra fjorårets tur i Italia ser du her (Filmen er laget av Markus Källvik):

 

Dato for turen

20. – 29. januar 2017.

Bosted

Våre leiligheter, Annupuri Oasis Lodge, ligger flott til i landsbyen Annupuri – en del av Niseko-området. Det tar kun 5 minutter å gå til nærmeste skiheis. Av fasiliteter kan nevnes wifi, frokost, store fellesarealer, døgnåpen resepsjon, tørkerom, og skiboder for oppbevaring av utstyr.

Hvem passer denne turen for?

Dette er en tur for deg som elsker pudder, pudder og mengder av pudder. Men det skal også nytes japansk mat på sitt mest autentiske. Det skal utforskes en ekstraordinær kultur. Det skal nytes – i store åndedrag! Alle disse opplevelsene gjør du med likesinnede gladmennesker som aldri sier nei til en utfordring. For første gang i NOF-event historien kan vi garantere pudder på dagtid og rock`n roll på kveldstid. Her er det også rom for å ta med seg en god kamerat/venninne/kjæreste/samboer. Dette er en tur som passer for deg som vet å investere i minner for livet. Vi drar ikke til Japan for å oppsøke flate bakker og et rolig kveldsliv. Her blir det full gass fra morgen til kveld hver eneste dag.

Skiinfo

Det er mulig å leie utstyr rett ved hotellet.

Dagsprogram

Dagsprogrammet er enkelt, du kjører ski til melkesyren spruter – det er jo derfor vi drar!

Japan2-skitur

 

Flyinformasjon

Vi flyr Finnair på følgende rute: Oslo – Helsinki – Tokyo – Sapporo. Fredag 20. januar – søndag 29. januar.

Fredag 20. januar 2017

Oslo – Japan / kl. 13.15 –

Søndag 29. januar 2017

Japan – Oslo / kl.

Flybilletter sendes ut elektronisk ca. 7 dager før avreise. Tillatt bagasjevekt er 20 kilo per person. (Vi tar forbehold om endringer vedr. bagasjevekt fra flyselskap).

Pris

Totalpris: NOK 18.900,- per person. 
NB! Prisen er satt med en vekslingskurs på NOK 8,50 i forhold til 100 Japanske Yen. En endring av vekslingskursen på mer enn 3% vill evt. øke/redusere totalprisen.

 • Første innbetaling på NOK 12.000,- skjer ved påmelding. Faktura sendes via mail, 10 dagers betalingsfrist. OBS! Ikke refunderbart ved avbestilling fra kunde.
 • Siste avdrag på restbeløpet har forfall 01. desember 2016. Faktura sendes via mail.

OBS! Prisen gjelder ut fra Oslo Lufthavn Gardermoen. Evt. tilslutningsbilletter bestiller du selv.
Prisen betinger minimum 20 personer pr. gruppe. Ved færre deltakere vil prisen bli noe høyere eller turen kansellert.

Enkeltrom er ikke tilgjengelig på denne turen.

I prisen inngår:

 • Fly t/r.
 • En innsjekket bag / koffert
 • Busstransfer t/r flyplass.
 • Overnatting – forskjellige rominndelinger. Spørsmål om dette tas evt. med Markus Källvik.
 • Frokost på hotellet iht program.
 • Heiskort i 7  dager.

I prisen inngår ikke:

 • Personlig reiseforsikring (obligatorisk på våre turer, vi anbefaler Europeiske helårsreiseforsikring).
 • Evt. enkeltromstillegg.
 • Evt. skifrakt
 • Lunsj alle dager.
 • Middag alle dager. Det finnes mulighet for å lage mat i leilighetene / fellesarealet.
 • Evt. skileie.
 • Evt. sertifisert fjellguide.

Betalingsvilkår

Våre betalingsbetingelser finner du her. Første delbetaling benyttes til depositum hotell/fly og er ikke refunderbart ved avbestilling fra kunde. Ved bestilling av turen krysser du av for at du har lest og akseptert våre betingelser.

Japan3-skitur

Reiseforsikring

Reiseforsikring er obligatorisk på våre reiser. Det har vist seg gang på gang at det er viktig å ha en reiseforsikring ved uforutsette hendelser underveis på reisen. Hver enkelt deltager er selv ansvarlig for sin egen personlige reiseforsikring. Det er kundens ansvar å tegne egen reiseforsikring, med en fullgod syke- og ulykkesforsikring som også skal dekke eventuell hjemtransport. Det anbefales å ta kopi av reiseforsikringen og oppbevare denne separat under reisen. På reiser i Europa er det en fordel å ta med seg et Europeisk Helsetrygdekort fra ditt trygdekontor. Dette gir deg rett til legebehandling i EØS-land på lik linje med landets egne innbyggere.

Billetter og pass

Flybillettene sendes ut elektronisk ca. 10 dager før avreise.
Alle deltakere må inneha maskinlesbare pass.

Booking / påmelding

Påmeldingen gjør du via dette skjemaet. Påmeldingen er bindende, og første delbetaling og evt. depositum for de av dere som har betalt dette) er ikke refunderbart.

Våre betalingsbetingelser finner du her, i bestillingsskjemaet krysser du også av for at du har lest og akseptert våre betingelser.

Våre reiser er dekket av pakkereiseloven og vårt medlemskap i Reisegarantifondet gir deg som forbruker best mulig beskyttelse.

Vi gleder oss til å oppleve pudderjakt i Japan sammen med deg!

Minimum antall deltakere på denne turen er 20 pers / max antall er 20 pers. Prisen betinger minimum 20 personer pr. gruppe. Ved færre deltakere vil prisen bli noe høyere eller reisen kansellert.

Spørsmål?

Ønsker du/dere en avtale om en presentasjon eller har spørsmål, kan dere kontakte Petter på telefon 90 02 69 01 / petter@expa.no eller Markus Källvik på telefon 91 85 27 09 / mka@nof.no.

Japan4-skitur

Expa AS tar forbehold om skrivefeil. Programmet er preliminært, endringer kan forekomme.

   Send artikkel som PDF