Dagsprogram – Langrenn på italiensk

Dag 1

Ankomst i Val di Fiemme. Nyt middagen på hotellet og kjenn den første smaken av det lokale kjøkkenet.

Dag 2

Leie av skiutstyr om du trenger dette. Henting av skipass for langrennsløyper (dette varer hele uken). Mulighet for å utforske området på egenhånd. På ettermiddagen møter du guiden for en utstyrssjekk og brief om uken. En hyggelig middag sammen med guiden.

dolomittene-langrenn3

Dag 3 og 4

Avhengig av snøforholdene vil dere enten teste ut World Cup-løypene, eller de mindre og mer ukjente løypene med litt mindre «trafikk».

Dag 5 ***

I dag anbefaler vi å ta turen rundt Sella Ronda – massivet (ikke inkludert i prisen).

Guiden deres vil eventuelt ta dere med til Sella Ronda. Denne utrolig flotte turen tar deg rundt hele Sellamassivet, og er en av de mest spektakulære skiturene i verden. Dette er nesten som en slags karusell for skiløpere med middels gode ferdigheter. Denne eldgamle forbindelsen med heiser og løyper var tidligere den eneste muligheten innbyggerne i de små landsbyene hadde til å besøke hverandre. I dag forbinder «Sella Ronda» fire fjellpass, fire dalfører (Val Gardena, Alta Badia, Val di Fassa, og Livinallongo), og tre ulike distrikter.
Du kommer til å få muligheten til å se mer av Dolomittene i løpet av èn dag enn mange andre ser i løpet av et helt opphold!

Turen kan kjøres med klokken, da følger man de oransje pilene som er skiltet. Eller man kan kjøre mot klokken, da følger man de grønne skiltene. «Sella Ronda» er en relativt kort tur, og kan fint kjøres på under en dag, uten å ta av skiene èn eneste gang. Total lengde er ca 40 km, hvorav 26 km er løyper. På grunn av tiden det tar med heiser og og den store høyden, anbefales det å starte tidlig på morgenen for å være sikker på at man kommer helt rundt før heisene stenger for dagen.

NB! Denne turen gjøres på alpinski.

*** Turen rundt Sella Ronda er ikke inkludert i prisen, men anbefales sterkt. Gyldig skipass for Sella Ronda er «Dolomiti Superski». Dette koster € 43 for 1 dag (voksen). € 39 for deltakere født før 1950. For ski er prisen i området € 25 for komplett utstyr.

Alternativt tilbringer dere dagen i løypene i området rundt hotellet / World Cup-løypene.

alpint7

Dag 6 og 7

Dersom snøforholdene tilsier det vil du ha muligheten til å gå traseèn til Marcialonga. Dagene kan eventuelt brukes til å besøke noen av de mindre løypene som ligger litt unna de store og mer trafikkerte løypene.

Dag 8

Avreise etter frokost.

Vi presiserer at dette programmet er foreløpig og at det kan tilkomme endringer underveis. Expa AS tar forbehold om evt. skrivefeil.

dolomittene-langrenn4

   Send artikkel som PDF