Jentetur med nye, spennende utfordringer!

 

Meld deg på turen her

 

 

Vanskelighetsgrad:

Opplevelser, nye veninner, eventyr og mestring

Vi liker utfordringer… OG å utfordre! Det får vi muligheten til på denne spennende jenteturen!

På ‘Jenteturen 2020’ besøker vi igjen et område som byr på et helt unikt landskap med både fjell og vann. Vi drar vi tilbake til Torbole ved Gardasjøen, hvor vi har planlagt noen skikkelig aktive og spennende dager!
Det blir stor variasjon på aktivitetene med fottur og Via Ferratas. Våre fjellguider tar deg med på noen turer du kanskje ikke trodde var mulig.

Opplevelser med mestring, glede og moro står i fokus når vi enda en gang tar deg med litt utenfor allfarvei. Og det sosiale da – nye venninner med felles interesser er gull!

Muligheten for en fridag helt for deg selv ligger også open. Eller kanskje du heller vil teste E-bike oppover fjellet, canyoning eller en formiddag på SUP (stående padling på brett)?!?

Her er det med andre ord fritt valg på øverste hylle – ta med deg ei venninne / kollega / nabo eller slekning og bli med! 

Kjapt om turen

Like viktig som spennende dager med aktivitet er det også med avslapping, herlige matopplevelser og ikke minst samhold. Vi bor alle dager på vårt favoritt sted i Torbole – på Hotel Santoni. Kanskje den beste frokosten og servicen ved Gardasjøen. Her har vi gangavstand til det meste, og  har mulighet for sol & bad i Gardasjøen på ettermiddagene.
Vi flyr direktefly til Verona med Norwegian.

På denne turen blir det spennende og varierende utflukter hver dag. På hver utflukt har vi med oss profesjonelle, sertifiserte guider som trygt leder gruppen gjennom dagen.
Den første dagen blir det fottur i panoramiske omgivelser i fjellene ovenfor den vakre innsjøen Lago Ledro.
Dag to tar vi deg med på en tur med klatring i luftige Via Ferratas ved byen Andalo, en spennende tur som virkelig er helt spesiell!

Den tredje dagen velger du selv om du ønsker å slappe av på egenhånd eller blir med på en artig sykkeltur på e-bike oppover fjellet til en avsidesliggende Agriturismo (restaurant som produserer all mat selv) for en fantastisk lunsj.
Eller du kan prøve deg på den populære vannsporten SUP – stående padling på brett i Gardasjøen.

Vår tanke er å ta deg med på steder og opplevelser du kanskje ikke ville testet ut / besøkt på egenhånd!

Alle med normalt god kondisjon – i alle aldre – kan med andre ord delta på denne turen. På våre tidligere jenteturer har det vært relativt stor variasjon i alder – alt fra 30 til 73 år. Like store opplevelser for alle – og alle har gjennomført samtidig som de har kost seg på tur!

De røde markeringene på kartet nedenfor viser hvor i Italia Gardasjøen og Dolomittene ligger. Trykk på kartet for større versjon.

Med Expa Travel til Gardasjøen

Trykk på bildet for større versjon

Dato for turen

06. september – 10. september 2020 (søndag – torsdag).

Bosted

Vi bor alle nettene helt nede ved Gardasjøen på vårt favoritt hotell – Hotel Santoni i Torbole. På dette hotellet er det frokost inkludert i prisen. Lunsj og middag spiser vi i lokale restauranter.
Hotellet er kjent for sin gode frokost og hyggelige service. Det er gangavstand til stranden, gamlebyen i Torbole og til den litt større nabobyen Riva del Garda. På ettermiddagene kan man også slappe av med sol & bad, og fordøye alle inntrykk før returen til Norge.

Dagsprogram

Dag 1. Reisedag

Ankomst Verona, transport med egen buss direkte til hotellet i Torbole. Innsjekking og litt tid på egenhånd før vi samles for briefing sammen med våre lokale fjellguider.

Felles middag på hyggelig, lokal trattoria!

Dag 2. Fottur Cima Pari

Samling kl. 09:00 for transport mot Lago Ledro. Dette blir en spennende dag på fjellet. Fotturen tar oss helt opp på fjellet Cima Pari. Målet er fjellhytten Rifugio Nino Pernici på ca 1600 moh.

Vi belønnes med en fantastisk panoramautsikt langs den flotte stien. Utsikt mot Dolomittene, men fremfor alt over den vakre innsjøen Lago Ledro.

Vel fremme på fjellhytta venter en deilig lunsj før vi vender snuten hjem til hotellet i Torbole. Noen timers avslapping langs Gardasjøen før vi treffes til felles middag. Denne kvelden blir det pizza!

Dag 3. Via Ferrata Aquila

Vi regner med avreise kl. 08:00. Guidene møter oss med minibusser på hotellet, og sammen setter vi kursen mot Dolomittene og fjellbyen Andalo. En kjøretur på en drøy time. Vi skal gå i en av de mest spektakulære Via Ferrata-stiene i området – Via Ferrata Aquila.
Vi tar først skiheisen opp, og fortsetter fots helt frem til starten av klatringen. Våre fjellguider har gjennomgang av turen før vi tar på oss nødvendig utstyr.

Via Ferrata Aquila har flere alternativer underveis, noen meget krevende og noen mindre krevende. Man MÅ ikke velge den mest luftige og krevende løypen. Uansett hvilke alternativ du velger blir dette en stor opplevelse! De rutinerte fjellguidene våre guider oss gjennom løypene og assisterer og veileder hele veien. Turen er meget luftig, du må regne med å møte på noen spennende utfordringer underveis. Mestring og opplevelse er nøkkelordene her.
Vel tilbake ved skiheisen blir det en velfortjent, herlig lunsj før vi tar fjellheisen ned til Andalo for videre transport tilbake til Torbole.

En dag du garantert vil huske!

Felles middag kl. 20:00.

Her kan du se klipp fra den mest krevende ruten, men husk at det er flere alternativer å velge mellom:

 

Dag 4. Hviledag med sol & bad / el-sykkel mtb opp over fjellet / canyoning i åsene over Gardasjøen / eller SUP-Padling på Gardasjøen.

Denne dagen legger vi opp til at du kan velge aktivitet selv, eller rett og slett ta en hviledag for å nyte de fantastiske omgivelsene. Dersom du velger en av aktivitetene skriver du dette i påmeldingsskjemaet og betaler til våre leverandører på plass.

Alt 1. Mtb elsykkel oppøver fjellet til Agriturismo Maso Naranch.

Vi starter etter frokost med å tilpasse våre mtb el-sykler etter høyde og størrelse. Langs grusveier sykler vi så oppover fjellsiden fra byen Arco og helt opp til en gård som driver en fantastisk restaurant med egen produksjon av all mat som serveres.
Turen tar ca. 2-3 timer. Vi sykler i eget tempo oppover, med el-sykkel er det en sann fryd å klatre oppover fjellet på mindre veier. Lunsjen blir garantert et høydepunkt før vi vender tilbake til Torbole og vårt hotell.

Pris: Euro 90,- (min 4 deltakere). Prisen for utflukten er inkl. leie av sykkel, lunsj, fjellguide osv.

Alt 2. SUP-padling på Gardasjøen.

Området rundt Riva del Garda og Torbole er kjent som ett av Europas beste steder for vannsport. SUP-padling er en sport som har vokst seg stor over hele verden de siste årene. Sammen med instruktør lærer du teknikkene ved SUP-padling før du begir deg utpå vannet. Regn med noen spennende timer på sjøen!

Pris: Euro 60,- (min 4 deltakere). Prisen er inkl. instruktør og alt nødvendig utstyr.

Alt 3. Canyoning i elvene over Gardasjøen.

Utstyrt med hjelm og våtdrakt klatrer, svømmer, går, aker og rapellerer du i og fra kulpene og klippene i juvene / elvene over Gardasjøen. Kjempegøy!

Pris: Euro 55,- (min 4 deltakere). Prisen er inkl instruktør og alt nødvendig utstyr.

Dag 5 – Hjemreise

Flyinformasjon

Vi flyr direktefly med Norwegian t/r Oslo-Verona til følgende tider:

06. september 2020

Oslo Gardermoen – Verona / kl. 07:30 – 10:10.

10. september 2020

Verona – Oslo / kl.  13:50 – 16:25.

Inklusive i billettene er 1 stk. kolli innsjekket bagasje, max 20 kg, samt 1 stk. håndbagasje: maks. 55x40x23 cm / 10 kg.

Det er viktig at du koordinerer evt. tilslutningsbilletter med ovenstående tider.

Pris

Totalpris: ca. NOK 10.890,- per person, del i dobbeltrom. Påmeldingen er bindende.
Totalprisen er satt med en vekslingskurs på NOK 10,30 i forhold til 1 Euro. En endring av vekslingskursen på mer enn 1% vil evt. øke / minske totalprisen.

NB! Deadline for påmelding er 01. april 2020. Minimum antall deltakere er 15 personer. Maksimum 20 personer. ‘Først til mølla-prinsippet’ gjelder.

 • Ved booking innbetales NOK 3.000,-. Faktura sendes via mail ved booking (se evt. i din SPAM-mailboks om du ikke får dette i løpet av en uke). Første delbetaling er ikke refunderbart ved avbestilling fra kunden.
 • Andre delbeløp på NOK 3.000,- har forfall 01. mars 2020. Faktura sendes via mail. Andre delbetaling er ikke refunderbart ved avbestilling fra kunden
  NB! Dersom påmelding skjer etter 01. mars vil første og andre delbetaling komme på samme faktura.
 • Restbeløpet forfaller 45 dgr. før avreise. Faktura vil bli tilsendt via mail.

Hva som inngår / ikke inngår i prisen

I prisen inngår:

 • Fly t/r Oslo – Verona.
 • Ett kolli innsjekket bagasje, max 20 kg.
 • Ett kolli håndbagasje, max 10 kg.
 • Overnatting alle netter på hotell3***  i Torbole – del i dobbeltrom.
 • All busstransfer iht programmet.
 • Frokost alle dager.
 • Alle middager inkl vin/vann.
 • Utfluktene dag 2 og dag 3.
 • Lunsjene iht. program på dag 2 og 3.
 • Sertifisert, engelskspråklig fjellguide på utflukter iht. program.
 • Utstyr for klatring i Via Ferratas.

Dette inngår ikke i prisen:

 • Utfluktsalternativene på dag 4. (Elsykkel tur / Canyoning / SUP paddling)
 • Evt. enkeltromstillegg på hotellet i Torbole.
 • Personlig reiseforsikring (obligatorisk på våre turer).
 • Lunsjer dag 1, 4 og 5.

Enkeltrom

Enkeltrom er kun ved forespørsel og ved ledig kapasitet. Et enkeltromstillegg på NOK 1.500,- vil da evt. tilkomme.
NB! Begrenset antall enkeltrom pga. små forhold på destinasjonen og dermed begrenset antall rom.

Betalingsvilkår

Våre generelle betalingsbetingelser finner du her. Første delbetaling benyttes til depositum hotell/fly og er ikke refunderbart. Ved bestilling av turen krysser du av for at du har lest og akseptert våre betingelser.

Romfordeling

For at turen skal bli både rimelig og sosial plasserer vi deltakere på rom sammen to og to / flersengsrom. Hvem du ønsker å dele rom med skriver du i påmeldingsskjemaet.
Det hender imidlertid at antallet deltakere ikke går opp, og i slike tilfeller må du betale et tillegg for eget rom. Det samme gjelder også hvis den du reiser sammen med avbestiller oppholdet.

Ønsker du å bo alene er det selvsagt også fullt mulig om enkeltrom er tilgjengelig. Enkeltromstillegget på denne turen står spesifisert under punktet Pris lenger opp i teksten.

Anbefalt utstyrsliste

 • Ryggsekk, min 30 liter.
 • Godt egnet fottøy. Type trekkingsko / fjellsko. NB! Gå inn disse før avgang!
 • 2 sett ullundertøy.
 • Fjellbukse lang.
 • Regn- / vindjakke.
 • Fleecegenser / jakke
 • Lue og hansker (klatrehansker er å anbefale).
 • Shorts / tights.
 • Treningstopp.
 • Vannflaske.
 • Lakenpose.
 • Håndkle.
 • Toalettartikler.
 • Solbriller.
 • Solkrem.
 • Pass.
 • Forsikringsbevis.
 • Europeisk Helsetrygdekort.

All bagasje pakkes i myk sportsbag eller ryggsekk. Vennligst ikke pakk i hard plastkoffert da dette tar unødig stor plass og er vanskelig å håndtere ved pakking i transferbussen.
Skulle du ha behov for ny bag / sekk til turen selger vi nå flotte Haglöfs-produkter til supre priser i vår nettbutikk Stelvio Sportswear. 

Reiseforsikring

Reiseforsikring er obligatorisk på våre turer. Det har vist seg gang på gang at det er viktig å ha en reiseforsikring ved uforutsette hendelser underveis på reisen. Vi anbefaler helårsreiseforsikring. Det er kundens ansvar å tegne egen reiseforsikring, med en fullgod syke- og ulykkesforsikring som også skal dekke eventuell hjemtransport. Det anbefales å ta kopi av reiseforsikringen og oppbevare denne separat under reisen.

På reiser i Europa er det en fordel å ta med seg et Europeisk Helsetrygdekort fra ditt trygdekontor. Dette gir deg rett til legebehandling i EØS-land på lik linje med landets egne innbyggere.

Billetter og pass

Flybillettene, samt avreiseinfo, sendes ut via mail ca. 7 dager før avreise.

De fleste land krever at passet ditt må være gyldig i minst seks måneder etter hjemreisedato – sjekk derfor passet ditt med en gang.

Booking / påmelding

Påmelding gjør du skriftlig via dette skjemaet. Påmeldingen er bindende, og første delbetaling er ikke refunderbart ved avbestilling fra kunde.

Våre betalingsbetingelser finner du her, i bestillingsskjemaet krysser du også av for at du har lest og akseptert våre betingelser.

NB! Deadline for påmelding er 01. april 2020.

Våre reiser er dekket av pakkereiseloven og vårt medlemskap i Reisegarantifondet gir deg som forbruker best mulig beskyttelse.

Vi gleder oss til å oppleve Dolomittene og Gardasjøen sammen med deg!

Nedre aldersgrense for deltakelse på denne turen er 16 år. Maks antall deltakere på turen er 25 personer / minimum antall er 15 personer.

Følg oss gjerne i Sosiale Medier

Følger dere oss på instagram og våre FB-sider vil dere kunne se bilder og dagsrapporter fra våre turer. Del gjerne disse linkene med venner og familie slik at de kan følge DEG på DIN tur:

 • Vi er selvfølgelig på FacebookHer vil vi også opprette en egen arrangementsside for denne turen, hvor dere får spesifikk info fortløpende og kan se hvem andre som er påmeldt turen.
 • På Instagram heter vi TeamExpa, og vi blir veldig glade om dere tagger bilder fra turen med #teamexpa / #expatravel. Hver måned trekker vi en vinner som har benyttet hashtaggen teamexpa / expatravel, vinneren vil få en hyggelig hilsen i posten.
 • Vi har også et Nyhetsbrev som sendes ut ca. 1 gang i måneden. Ved å melde deg som abonnent av vårt nyhetsbrev vil du får våre gode tilbud rett i din mailboks. Påmeldingen til vårt nyhetsbrev gjør du ved å klikke på denne linken expa.no og melde deg på nederst til høyre.

Spørsmål?

Ta evt. kontakt med Eric på telefon +47 92 61 88 05 eller mail eric@expa.no.

Expa Travel tar forbehold ved skrivefeil og valuta- / prisendringer. Programmet er preliminært, endringer kan forekomme. 

   Send artikkel som PDF