Jentegjengen på nye eventyr!

 

 

Vanskelighetsgrad: piktogram-fottur-30pxlpiktogram-fottur-30pxl

Vi inviterer igjen til Jentetur, denne gang med fotturer i Dolomittene!

*************************************************************************************************************************

Etter alle hyggelige tilbakemeldinger fra årets jentetur (2017) til Cinque Terre og omegn ønsker vi denne gang å utfordre deg enda litt mer.

I september reiser vi til noen av de flotteste fjellområdene vi vet om, til Brentadelen av Dolomittene. Her tar vi spektakulære fotturer, bor på fjellhytter i høyden, nyter dette helt unike fjellområdet som selvfølgelig står på UNESCO’s verdensarvliste, samt koser oss i hyggelig selskap og med store, felles opplevelser.  De siste nettene bor vi helt nede ved Gardasjøen. Her kan en slappe av med sol & bad, og fordøye alle inntrykk før returen til Norge.

Alt du trenger å gjøre er å skaffe deg fri i tidsrommet 09. – 13. september, og så melde deg på. Resten tar vi i Team Expa oss av. Ta med deg ei venninne eller to og bli med da vel?

Dette blir en tur hvor vi ønsker å gi deg påfyll av energi, samt mange uforglemmelige og spennende opplevelser.

Jentetur til Dolomittene og Gardasjøen

Kjapt om turen

I tre dager vandrer vi fra hytte til hytte i et spektakulært område. Hyttene vi overnatter på ligger over 2000 moh, men har tross dette god standard med topp mat og ordentlige toalett- / dusjfasiliteter.

Vi flyr til Verona og kjører direkte opp til Madonna di Campiglio hvor vi allerede ankomstdagen starter med å enten ta taubanen eller gå opp fra byen til vårt første overnattingssted. De neste dagene tar vi spektakulære fotturer i de helt unike Brenta-Dolomittene. Som å vandre i et maleri!

Underveis passerer vi flere Via Ferrata-stier hvor vi må benytte sikringsutstyr for å ta oss over fjellet. Vi velger ruter etter dagsform og nivå. Alle med normalt god kondisjon kan med andre ord delta på denne turen.
Turen ledes av sertifiserte, lokale fjellguider som snakker meget godt engelsk. Vi garanterer et fjelleventyr du vil huske lenge!

Vi bor to netter på fjellhytte. Den siste dagen bor vi helt nede ved Gardasjøen. Her kan en slappe av med sol & bad, og fordøye alle inntrykk før returen til Norge.

Fotturene er lagt opp til at vi kan velge rute etter ønskemål, dagsform og tidligere erfaring.

Vi avslutter turen med en flott, felles middag på Ristorante Agritur Madonne delle Vittorie.

Se mer om turen og meld deg på her.

   Send artikkel som PDF