Preliminært program
Treningsreise med PT i Frankrike

Dag 1 – Reisedag – Ste Agnès

Avreise med fly fra Gardermoen kl. 10:00 og ankomst til Nice kl. 12:55. Buss venter oss på flyplassen. Transfer fra flyplassen til hotellet tar +/- 1 time.

Etter innsjekking på hotellet bytter vi raskt om til treningstøy for en lettere treningsøkt kombinert med å bli litt kjent med omgivelsene. Ta gjerne med kamera.

Felles samling for en liten aperitiff kl. 19:00, deretter felles middag i hotellets restaurant.

Dag 2 – Trening / Stretching – Fottur – ‘Alpepiknik’

Spennende utflukt og fottur hvor vi kommer innom noen av de andre flotte fjellandsbyene.

Vi møtes før frokost for en lettere morgentrening.

Etter frokost møtes vi i resepsjonen kl. 09:00 for en fantastisk utflukt langs flotte turstier i fjellet. Her er det mange spektakulære utsiktspunkt underveis!

Vi returnerer til hotellet sen ettermiddag.

Middagen serveres i hotellets restaurant kl. 19:30.

Dag 3 – Trening – fottur til Menton

Vi gjør klar bagasjen som fraktes til hotellet i Menton.

Etter frokost gjør vi oss klare for en hyggelig fottur ned til Menton og havet. Vi regner med ca. 2 ½ time vandring nedover.

Vi finner et sted for en lettere lunsj langs strandpromenaden. Etter lunsj er det dags for å sjekke inn på Hotel de Londres.

Vi møtes igjen kl. 17:00 for trening/stretching på strandpromenaden. Kanskje etterfølges treningen av et bad i Middelhavet?

Middag på egenhånd eller sammen med oss i Expa Travel for de som ønsker det.

Dag 4 – Trening – vandring til Roquebrune Village og Cap Martin

Klokken 07:30 (før frokost) samles vi til en felles morgenøkt før frokost.
Kl. 10:00 møtes vi igjen i resepsjonen for felles utflukt / felles vandring til gamle Roquebrune Village, en middelalderlandsby som ligger på et svaberg høyt over Middelhavet – mellom Monaco og Menton. Den gamle landsbyen har et veldig interessant og nydelig sentrum, med smale gater, fargerike gamle bygninger og en spektakulær utsikt over kysten.

Vi går opp en nydelig og ganske bratt vei, og passerer det kanskje eldste oliventreet som finnes i verden. Mer enn 2000 år gammelt!

Vi finner en hyggelig restaurant for lunsj. Etterpå går vi ned på andre siden – via de mange trappene – og vandrer den vakre kyststien rundt Cap Martin.

Tilbake på hotellet sen ettermiddag.

Resten av dagen til egen disposisjon. Kanskje en rusletur i handlegaten som ligger 700 meter unna, og som ender opp i Gamlebyen av Menton?

Alternativt kan man også ta toget til Monaco, det tar ca. 10 minutter. Her kan man besøke Gamlebyen med slottet og det som regnes som Europas flotteste akvarium, eller rusle i havnen og titte på luksusbåtene, drikke et glass vin utenfor det berømte Kasinoet eller ta en titt i de luksuriøse butikkene.

Middag på egenhånd eller sammen med reiselederne fra Expa Travel for de som ønsker det.

Dag 5 – Trening m/Charlotte – utflukt til Italia

Vi samles vi til en liten felles morgenøkt før frokost.

Kl. 10:00 møtes vi i resepsjonen for felles utflukt over grensen til Italia. Et kafébesøk eller lignende før vi returnerer til Menton. Det er i underkant av 4 km hver vei.

Treningspass nummer 2 på ettermiddagen, antakelig i 17:00-tiden.

På kvelden møtes vi i hotellbaren for en liten aperitiff før vi samlet går til en felles avslutningsmiddag.

Dag 6 – Hjemreisedag

Vi rekker en felles morgenøkt før frokost og utsjekking fra hotellet.

Avgang til flyplassen kl. 10:30. Flyavgang kl. 13:35 og hjemkomst kl. 16:25.

Programmet er preliminært, endringer kan forekomme. Expa Travel tar forbehold ved evt. valutaendringer eller skrivefeil.

   Send artikkel som PDF