Nyheter2018-04-20T10:23:17+02:00

Jentetur med nye, spennende utfordringer!

Vi liker utfordringer… OG å utfordre! Det får vi muligheten til på denne spennende jenteturen!På vår nye jentetur i 2020 drar vi tilbake til Torbole ved Gardasjøen, hvor vi har planlagt noen skikkelig aktive og spennende dager! Her blir det både klatring i krevende Via Ferratas , fotturer og kanskje også E-bike oppover fjellet, canyoning eller en formiddag på SUP – stående padling på brett!

17. oktober 2019|

Treningstur med PT Charlotte Akselsen

Bli med oss på en opplevelsesrik og aktiv ferie i de vakre franske Maritime Alpene  og byene Ste Agnès og Menton. Her, mot grensen til Italia, finner du rivieraens mest gunstige mikroklima. På programmet står fotturer i herlige omgivelser, samt effektiv og morsom trening med PT Charlotte Akselsen.

17. oktober 2019|

Sporty Trenings medlemmer til Italia

I september 2020 inviterer Sporty Trening sine medlemmer med på en aktiv tur i Italia! Det blir Via Ferratas, overnatting i fjellhytter, Sporty-trening, avslapping, herlig italiensk mat og masse sosialt samvær. Vi gleder oss!

16. oktober 2019|

Jentetur til Pyreneene, Spania

Dette blir garantert et eventyr! Vi skal overnatte en natt i fjellhytte, gå spektakulære fotturer i nasjonalparken Ordesa med de velkjente, mektige fjellene og juvene, besøke historiske middelalderbyer og bo på små, koselige hotell. I byen Alquezar hvor vi bor de siste nettene gis det også mulighet for juv-vandring og canoyning!

15. oktober 2019|

Gira på Norge!

Enkelte steder i Norge er så vakre at de bør oppleves ’slow’, med både lukter, frisk luft og solbriller som ingredienser.  Denne opplevelsen ønsker Fokus Trening i Moss å tilby sine medlemmer! I august 2020 får de oppleve noe av det beste Norge har å by på, med sykkel som det dominerende fremkomstmiddelet, men også en hel dag til fots på brevandring.

25. september 2019|
   Send artikkel som PDF