Spektakulære Cinque Terre med Toscana!

 

Meld deg på turen her

 

 

Vanskelighetsgrad: piktogram-fottur-30pxlpiktogram-sykkel-30pxl

Unik fottur i Cinque Terre og herlig sykling i Toscana!

Kjapt om turen

På denne turen kombinerer du to herlige aktiviteter, sykkeltur og fottur, i noe av den flotteste naturen Italia har å by på.

Det blir en spektakulær fottur med spennende mat & vinopplevelser i det unike området Cinque Terre, Italia. En fantastisk vandring mellom de fem byene i Cingue Terre: Monterosso – Vernazza – Corniglia – Manarola – Riomaggiore. Veien som knytter de fem byene sammen regnes som en av Europas vakreste veier – en opplevelse som begeistrer de fleste.

Etter 2 dager i Cinque Terre går reisen videre (ca 1,5 time med buss) til flotte Toscana og området utenfor byen Lucca. Her sykler du i to dager, blant annet til vingården Cantina Terre del Sillabo. Overnatting i Toscana på det spennende hotellet Tenuta San Pietro. Sistnevnte er et fantastisk hotell som i utgangpunktet var en olivengård, men som i dag er omgjort til et idyllisk hotell av høy standard. Ingen av rommene er like. Hotellet ligger meget idyllisk til på åsene ovenfor Lucca.

I påmeldingsskjemaet velger du om du vil sykle på landeveisracer eller hybridsykkel. Vi regner med at dagsetappene på sykkel vil komme på ca 35 – 60 kilometer.

Dette er en 5-dagerstur som gir både aktivitet, avslapping, hyggelige mat & vinopplevelser og sosialt samvær, alt i et fantastisk flott miljø!

Du har mulighet til å utvide turen med flere overnattinger om dette er ønskelig. Kanskje ønsker du lengre tid for flere fotturer i CinqueTerre, eller ønsker å oppdage Toscana i mer enn to dager.

Cinque Terre på egenhånd

Den røde markeringen viser hvor i Italia Cinque Terre ligger. Trykk på bildet for å se større versjon.

Dato for turen

Turen går fra tirsdager til lørdager i perioden tirsdag 27. mars – 16. oktober 2018.

Film fra tidligere tur

Trykk på bildet under for å se film fra en av våre tidligere turer til Cinque Terre m.m., denne turen er til og med super i regnvær:

[youtube id=»https://youtu.be/C0Xb2NTPPZg» width=»600″ height=»350″ autoplay=»no» api_params=»» class=»»]

Bosted

En del av vår filosofi er at vi ønsker å vise deg steder litt utenfor allfarvei. Gjerne på mindre familiehotell med hyggelig atmosfære og personlig service. Vår erfaring er at dette teller mer enn antall stjerner på hotellet.

I Cinque Terre bor du på **** Hotel Delle Palme. Et hyggelig familiedrevet hotell med bra service og god beliggenhet. Frokost er inkludert.

I Toscana har vi funnet et spennende hotell med en unik atmosfære, ikke langt fra byen Lucca. Tenuta San Pietro er egentlig en gammel olivengård, nå om gjort til hotell. Helt fantastisk beliggenhet med super utsikt og en meget bra restaurant på hotellet.

Dagsprogram

Vårt dagsprogram er preliminært. Expa tar forbehold om endringer underveis.

Flyinformasjon

Flybilletter inngår ikke i prisen. MEN, vi booker den gjerne for deg til dagens pris samt et gebyr på NOK 150,-. Norwegian flyr Oslo – Pisa, tirsdager / søndager fra 31. mars til 25. oktober. Alternativ flyplass til Pisa kan være Firenze hvor både Lufthansa og KLM flyr.

Opplev Toscana fra sykkelsetet

Pris

Fra NOK 6.490,- per person i dobbeltrom.
NB! Prisen er satt med en vekslingskurs på NOK 9,80 i forhold til 1 Euro. En endring av vekslingskursen på mer enn 3 % vil evt. øke / redusere prisen.

 • Ved booking innbetales NOK 2.000,- (ikke refunderbart).
 • 2. betaling på restbeløpet forfaller ca. 5 uker før avreise.

Evt. singelromstillegg er fra NOK 1.300,- per person. Skriv evt. ønske om singelrom i kommentarfeltet i påmeldingsskjemaet.

I prisen inngår:

 • Overnatting – del i dobbeltrom på Hotel Palme x 2 og Tenuta San Pietro x 2.
 • Frokost alle dager.
 • Leie av hybridsykkel (hjelm lånes ut).
 • Vingårdsbesøk med omvisning, prøvesmaking og lunsj.
 • Briefing ved ankomst med gjenomgang av kart/gps etc.
 • Transfer fra Monterosso i Cinque Terre til Tenuta San Pietro.
 • NB! Flybilletter inngår ikke i prisen! Se mer info under punktet ‘Flyinformasjon’.

I prisen inngår ikke:

 • Fly t/r.
 • Lunsj / middag.
 • Transfer fra flyplassen til Hotel Palme i Monterosso/Cinque Terre.
 • Transfer fra Hotel Tenuta San Pietro til flyplassen.
 • Evt. Inngang i Cinque Terre nasjonalpark.
 • Evt. tog- / båttransport i Cinque Terre.

Betalingsvilkår

Våre betalingsbetingelser finner du her.

Expai arrangerer tur til spektakulære Cinque Terre

Praktisk info om egen bagasje

Ta gjerne med en mindre ryggsekk som du kan ha på under fotturen. I den pakker du regn-/vindjakke, solkrem, ekstra drikke, evt. en ekstra trøye som kan være greit at ta på under lunsjen og på båtturen tilbake til Monterosso.

Forslag til utstyrsliste:

 • vannflaske
 • joggesko eller andre behagelige sko å vandre i.
 • solbriller
 • regnjakke
 • fritidssko til kvelden
 • kamera
 • badeklær
 • førstehjelpsskrin i reiseformat
 • klær til kveldene
 • toalettartikler

Visitor Taxes

Vær oppmerksom på at på det enkelte steder kan kreves ”Visitor taxes”. Dette er en lovpålagt lokal skatt som evt. hver enkelt deltaker må betale til hotellet. Skatten ligger på euro 1 – 3 euro/natt/person og betales direkte til hotellet – oftest i kontanter! Denne skatten er altså ikke inkludert i vår pris.

Reiseforsikring

Reiseforsikring er obligatorisk på våre reiser. Det har vist seg gang på gang at det er viktig å ha en reiseforsikring ved uforutsette hendelser underveis på reisen. Hver enkelt deltager er selv ansvarlig for sin egen personlige reiseforsikring.

Booking / påmelding

Booking gjøres skriftlig via vårt påmeldingsskjema. Påmeldingen er bindende, og første delbetaling er ikke refunderbart ved avbestilling fra kunde.

Våre betalingsbetingelser finner du her, i bestillingsskjemaet krysser du også av for at du har lest og akseptert våre betingelser.

Våre reiser er dekket av pakkereiseloven og vårt medlemskap i Reisegarantifondet gir deg som forbruker best mulig beskyttelse.
Nedre aldersgrense for deltakelse på denne turen er 12 år.

Opplev Cinque Terre og Toscana på egenhånd

Spørsmål?

Ønsker du/dere en avtale om en presentasjon eller har spørsmål, kan dere kontakte Eric på telefon +47 92 61 88 05.

Expa AS tar forbehold ved skrivefeil og valuta-/prisendringer. Programmet er preliminært, endringer kan forekomme. 

   Send artikkel som PDF