Lederutvikling og nettverksbygging i Toscana

 

Bli med CXS Growth og Expa Travel på Grow & Glow-tur 2019

Er du kvinnelig topp- eller mellomleder som ønsker å utvikle deg og din virksomhet til ett nytt nivå? Har du behov for ny gnist og inspirasjon for å vokse videre? Vår Grow & Glow-tur vil gi deg verktøyene og innsikten du trenger for å utvide din virksomhet og deg selv, ved å kombinere aktiviteter og workshops innenfor ledercoaching i et ekte og inspirerende miljø rett utenfor Lucca i hjertet av Toscana.

CXS Growth er gode på high performance coaching og bedriftsutvikling. Expa Travel er gode på reise og aktiviteter. Toscana er berømt for sine vidunderlige landskaper med vinmarker og frodige olivenlunder. Toscana gir deg virkelig alt på én gang, om du så kommer for maten og vinen, kulturen og historien, eller den varierte naturen. Sammen blir vi et team og en destinasjon som setter rammene for et unikt lederutviklingsprogram.

Vi har stor tro på å kombinere et solid faglig innhold med rå opplevelser og aktiviteter! Derfor ønsker vi å ta deg med ut av kontoret og konferanserommet. Toscana oppleves best fra sykkelsetet, vi tar oss derfor en kort el-sykkeltur to av dagene hvor målet er lunsj på vingård og en runde på den fantastiske bymuren i Lucca!

Dette er din reise, ikke bare som leder, men som menneske. Bli med på våre «Walk & Talk» sessions og utvid ditt nettverk. Lær hvordan fokus på bedre helse og positiv energi gjør deg til en bedre leder. På denne reisen setter vi deg i fokus både i hodet og hjertet. Verdier som glede, opplevelse, læring og lidenskap setter vi høyt.

Merk at Grow & Glow turen er en del av et større ledelsesutviklingsprogram og prisen inkluderer mapping og VIP24 profilering før turen. Du får også oppfølging med halvdag gruppesamling ca. 1 mnd etter hjemkomst.

Tidspunkt for turen

11. – 14. mai 2019.

Program

Lørdag 11.05:

21:30 Ankomst Tenuta San Pietro.
22:00 Lett middag med gruppebygging.

Søndag 12.05:

08:00 Frokost.
09:00 Gruppeanalyse VIP24 profiling / Highperformance coaching.
11:30 Utflukt el-sykkel til vingård.
12:30 Lunch med omvisning.
14:00  Workshop/En-til-En walk & talk.
19:30 Middag på Ristorante Tenuta San Pietro.

Mandag 13.05:

08:00 Frokost.
09:00 Workshop.
11:30 Utflukt el-sykkel til Lucca by.
12:30 Lunch i Lucca.
14:00 Workshop Lucca / Tenuta San Pietro, En-til-En walk & talk.
19:30 Middag på Ristorante Tenuta San Pietro.

Tirsdag 14.05:

08:00 Frokost.
09:00 Workshop / En-til-En walk & talk.
12:30 Lunch.
14:00 Avreise flyplassen.
17:05 Flyavgang.

Bosted

Vi bor på Tenuta San Pietro som er et 4**** hotell og restaurant. Hotellet er spesielt valgt ut med tanke på servicenivå, kjøkkenet og beliggenhet. Stedet har restaurant med høy standard, et flott basseng og nydelig utsikt ned mot Lucca by.

Pris

Totalpris:  NOK 24.900,- eks mva per person, i enkeltrom. Påmeldingen er bindende.

I prisen inngår:

 • Fly t/r Oslo-Pisa.
 • Et kolli innsjekket bagasje, max 20 kg.
 • Et kolli håndbagasje, max 10 kg.
 • Overnatting på 4**** hotell i enkeltrom iht program.
 • Alle måltider og drikke til maten iht program.
 • All transfer og bagasjetransport iht program.
 • Workshops og 1 stk Walk & Talk iht program.
 • Mapping før turen med VIP24 profiling.
 • Gruppesamling (halvdag) ca 1 mnd etter turen.
 • Alle aktiviteter i Toscana iht program.
 • Egen reiseleder og guide.

I prisen inngår ikke:

 • Personlig reiseforsikring (obligatorisk på våre turer).
 • Evt. tilslutningsfly t/r Oslo.

Betalingsvilkår

Våre generelle betalingsbetingelser finner du her. Første delbetaling benyttes til depositum hotell / fly og er ikke refunderbart. Ved bestilling av turen krysser du av for at du har lest og akseptert våre betingelser.

Flyinformasjon

Vi flyr med Norwegian til følgende tider:

11. mai 2019
Oslo Gardermoen –  Pisa / kl. 17:20 – 20:15

14. mai 2019
Pisa – Oslo Gardermoen / kl. 17:05 – 20:00

Booking / påmelding

Påmeldingen gjør du via dette skjemaet eller ta kontakt med Tone Aas Skålevik på telefon 41 61 74 30 / tms@cxsgrowth.no eller Eric Berglund på telefon 92 61 88 05 / eric@expa.no.

Påmeldingsfrist er 28.02.2019. OBS: Begrenset antall plasser, max 10 personer. Påmeldingen er bindende.

Reiseforsikring

Reiseforsikring er obligatorisk på våre turer. Det har vist seg gang på gang at det er viktig å ha en reiseforsikring ved uforutsette hendelser underveis på reisen. Vi anbefaler helårsreiseforsikring.
Det er kundens ansvar å tegne egen reiseforsikring, med en fullgod syke- og ulykkesforsikring som også skal dekke eventuell hjemtransport. Det anbefales å ta kopi av reiseforsikringen og oppbevare denne separat under reisen.

På reiser i Europa er det en fordel å ta med seg et Europeisk Helsetrygdekort fra ditt trygdekontor. Dette gir deg rett til legebehandling i EØS-land på lik linje med landets egne innbyggere.

Billetter og pass

Flybillettene, samt avreiseinfo, sendes ut via mail ca. 7 dager før avreise.
Alle deltakere må inneha maskinlesbare pass.

Hvem er med fra CXS Growth?

CXS Growth gir ambisiøse bedrifter og personer et komplett økosystem fra en tidlig fase, til et globalt fenomen. Med åpent sinn og åpne armer tar vi imot de som enten ønsker å starte, har startet opp eller er leder i en virksomhet. Basert på hvor du og bedriften er tilpasser vi et sett av verktøy og virkemidler som gir deg og bedriften fart mot målet. Men uansett hvor du er og hvor du skal så har vi et fokus på mennesket. Dette av den enkle grunn at vi mener et menneske i balanse og utvikling gir god forretning.

Tone Merethe Aas Skålevik

Coach og lederutvikler – Human Advisor /CXS Growth

Telefon: +47 41 61 74 30
Mail: tms@cxsgrowth.no

 

Tone brenner for å bygge sunne mennesker og grupper, og mottoet til Tone er: ”Det starter alltid med mennesket. Og at for at det skal bli en positiv bunnlinje, så mennesket være i balanse og i utvikling”. Hun er en drivende dyktig coach. Hun har lang ledererfaring fra teater. I 2014 startet hun sin egen coachingvirksomhet med stor suksess.

Tone er en mester til å hente ut det beste i folk og skape god gruppedynamikk. Hennes entusiasme og omsorg smitter. Tone skaper verdier for mennesker – og dermed også for selskapet de jobber for.

Erfaring: Coach og lederutvikler
–
Human Advisor, CXS Growth
–
Kunstnerisk leder / regissør, Buskerud Teater –
Leder / regissør, Nedre Buskerud teaterverksted –
Rektor, Hurum kulturskole
Utdannelse: BA of Fine Arts – BFA Musical Theatre fra St.Olaf College, Minnesota, USA –
3-årig Coaching og gruppeledelse
ved Norsk Psykodrama-Akademi
– Spesialpedagogikk, Høgskolen i Hedmark, avd Hamar –
vip24-serti sert arbeidslivsveileder

Mette Thielemann

Daglig Leder /Driv Inkubator

Telefon: +47 92 03 85 00
Mail: mette@drivinkubator.no

Mette har lang fartstid innen ledelse, salg/MF, prosjekter innen Corporate Social Responsibility, entreprenørskap- og innovasjon, samt vært initiativtaker til en rekke nettverk, som nettverk for ledere. Hun er visjonær og kreativ, har en breddekompetanse og evner å se ting i et helhetlig perspektiv. I dag jobber hun som daglig leder i Driv Inkubator, og veileder gründere og vekstselskaper innen forretningsutvikling, alltid med fokus på mennesket først.

I følge henne selv har den viktigste læringen vært gjort gjennom prøving og feiling. Hun vært gjennom mye av det en gründer eller leder kjenner på, gjort de samme feilene og møtt seg selv (eller møtt veggen – som andre ville kalt det). Kraften i å være tro mot seg selv, er enorm. Hun brenner for å bidra til menneskelig utvikling, og å bygge broer mellom motsetninger, og å våge å stå for den vi er født til å være. Vi har alle langt flere sider i oss, enn vi gir uttrykk for eller kanskje tør å stå for. – Klarer vi å finne balansen i alt vi gjør, vil styrket energinivå og gode prestasjoner bli resultater av dette!

Utdannelse: Inkubasjonsledelse, NTNU – Internasjonal markedsføring og forretningsutvikling, NTNU – 3-årig utdannelse i Mestringsmedisin/Enhetsterapi hos anerkjente Audun Myskja – Journalistikk

Hvem er med fra Expa Travel?

Expa Travel er en personlig turoperatør som etter flere år som arrangør av aktive turer generelt, og sykkelturer spesielt, ser at vi deler vår lidenskap med flere og flere. Våre turer går gjerne litt utenfor allfarvei, og gir store opplevelser og mestringsfølelse, samt mulighet til å stifte nye bekjentskap underveis. Vi skreddersyr unike opplevelser og aktiviteter til din tur etter dine ønsker og behov!

Eric Berglund

Eier /owner av Expa Travel

Telefon: +47 92 61 88 05
Mail: eric@expa.no

 

Eric Berglund er gründer av Expa Travel (stiftet 2004, het tidligere Explore Arcadia / Expa) og er

Eric har drevet eget konsulent/salgs-virksomhet i 15 år, og er en populær foreleser innenfor området personlig utvikling.
Han har i mange år jobbet i service/reisebransjen rundt om i verden, hvorav de 22 siste årene i Norge. Eric var i flere år destinasjonssjef i Star Tour-konsernet, samt lærer på reiselederskolen til Star Tour. Han har i tillegg 17 års erfaring som purser i SAS Braathens / SAS.

Interessen for mat og vin er stor, samtidig som det er viktig for Eric å videreformidle et sunt levesett med fysisk og mental trening. Han har god kunnskap om kroppen og er utdannet massør hos Axelsons.

Eric prater flytende italiensk, engelsk og svensk / svorsk.

Utdannelse: Markedsøkonom fra høyskole i Sverige i 1986. Han har de seneste årene tatt utdannelse innenfor mental trening og er Master Coach med kontinuerlig videreutdanning innenfor NLP.

Spørsmål?

Ønsker du/dere en avtale om en presentasjon eller har spørsmål, kan dere kontakte Tone Aas Skålevik på telefon 41 61 74 30 / tms@cxsgrowth.no eller Eric Berglund på telefon 92 61 88 05 / eric@expa.no

Expa Travel tar forbehold ved skrivefeil og valuta- / prisendringer. Programmet er preliminært, endringer kan forekomme.

   Send artikkel som PDF