NOF-event 2018 – Canada

 

 

Vanskelighetsgrad:

Vi søker pudderlykke i Canada!

For de av dere som er skifrelste og setter pris på nye eventyr med en gjeng happy-campers: Hiv deg rundt og send inn ferieønsker for vinterferien i uke 8!

For sjette året på rad arrangerer NOF og Expa skitur til utlandet – og kommende vinter har vi bestemt oss for å søke lykken på den andre siden av Atlanteren. Dette blir en tur fylt med pudder, toppturer, kjøring i flotte løyper – fullspekket med god mat, nye venner og episk stemning.

Kjapt om turen

Vi flyr til Calgary, hvor vi tar ut leiebiler og kjører i ca. 90 minutter til fjellandsbyen Banff. Landsbyen har gode fasiliteter for alle og enhver. Her finnes over hundre gode barer, restauranter og nattklubber, samt mange flotte sportsbutikker; en leketøysbutikk for de skifrelste. Det er også gode muligheter for å leie ski og brett. Det blir anbefalte skiturer fra dag til dag basert på været, men den enkelte kan selvfølgelig fritt gjøre som den vil. Det er muligheter for heli- og catskiing.
Banff ligger sentralt i forhold til tre gode skisteder:

 1. Mount Norquay: ca. 5 minutter med buss fra lodgen. Dette omtales som en fantastisk familieresort.
 2. Banff Sunshine: ca. 17 minutter med buss fra lodgen. Dette er et stort anlegg med gode frikjøringsmuligheter. The Wild West og Delirium Dive er to dedikerte sider kun for frikjøring. Her finnes muligheter for alle nivåer på begge sider av fjellet.
 3. Lake Louise: ca. 40 minutter kjøring fra lodgen.Dette er et stort anlegg med flere sider for gode frikjøringsmuligheter. Flotte backbowler og renner hvor snøen ofte samler seg i store mengder.

Hiv deg med på en aktiv uke med masse god mat og drikke!

Dato for turen

17. – 25. februar 2018.

Hvem passer denne turen for?

Dette er en tur for deg som elsker pudder, pudder og mengder av pudder. Det skal nytes – i store åndedrag! Alle disse opplevelsene gjør du med likesinnede gladmennesker som aldri sier nei til en utfordring. Dette er en tur som passer for deg som vet å investere i minner for livet. Vi drar ikke til Canada for å oppsøke flate bakker og et rolig kveldsliv. Her blir det full gass fra morgen til kveld hver eneste dag.

Bosted

Vi innlosjeres i dobbeltrom på Banff Park Lodge – flotte rom. Banff Park Logde ligger sentralt til i fjellandsbyen Banff og kan også tilby egen spa-avdeling. Frokost er inkludert i prisen.

Skiinfo

Det er mulig å leie utstyr rett ved hotellet.

80-tallsdag i bakken

NB! Ta med kostyme til en magisk 80-tallsdag i baken!!

Relevante lenker

Flyinformasjon

17. februar 2018
Oslo – Amsterdam / 09:30 – 11:35
Amsterdam – Calgary / 12:50 – 13:45

24. – 25. februar 2018
Calgary – Amsterdam / 15:40 – 08:20 (+1)
Amsterdam – Oslo / 10:05 – 11:55

Flybilletter sendes ut elektronisk ca. 7 dager før avreise. Det er det enkelte flyselskap som avgjør hvor mye bagasjevekt per person som er tillatt.

Pris

Totalpris: NOK 18.900,- per person, andel i dobbeltrom. NB! Prisen er satt med en vekslingskurs på NOK 6,35 i forhold til 1 Kanadisk Dollar. En endring av vekslingskursen på mer enn 3% vill evt. øke/redusere totalprisen.

 • Første innbetaling på NOK 12.000,- skjer ved påmelding. Faktura sendes via mail, 10 dagers betalingsfrist. OBS! Ikke refunderbart ved avbestilling fra kunde.
 • Siste avdrag på restbeløpet har forfall 15. desember 2017. Faktura sendes via mail.

OBS! Prisen gjelder ut fra Oslo. Evt. tilslutningsbilletter bestiller du selv.
Prisen betinger minimum 20 personer pr. gruppe. Ved færre deltakere vil prisen bli noe høyere eller turen kansellert.

Hva er inkludert i prisen?

I prisen inngår:

 • Fly t/r Gardermoen – Calgary.
 • Skibagasje på flyet.
 • Leiebil, 3 stk – Dodge Caravan eller lignende.
 • Overnatting på Banff Park Lodge – del i dobbeltrom.
 • Frokost på Banff Park Lodge alle dager.
 • Skipass 6 dager.
 • Egne skandinavisk representant fra Expa AS, – som gjør sitt absolutt ytterste for å skape en minnerik tur.

I prisen inngår ikke:

 • Personlig reiseforsikring (obligatorisk på våre turer).
 • Frokost ankomstdagen.
 • Ski-leie.
 • Måltider utenom frokost.

Betalingsvilkår

Våre generelle betalingsbetingelser finner du her. Første delbetaling (og evt. depositum) benyttes til depositum hotell/fly og er ikke refunderbar. Ved bestilling av turen krysser du av for at du har lest og akseptert våre betingelser.

Reiseforsikring

Reiseforsikring er obligatorisk på våre turer. Det har vist seg gang på gang at det er viktig å ha en reiseforsikring ved uforutsette hendelser underveis på reisen. Det er kundens ansvar å tegne egen reiseforsikring, med en fullgod syke- og ulykkesforsikring som også skal dekke eventuell hjemtransport. Det anbefales å ta kopi av reiseforsikringen og oppbevare denne separat under reisen.

Billetter og pass

Flybillettene sendes ut elektronisk ca. 7 dager før avreise.
Alle deltakere må inneha maskinlesbare pass.

Booking / påmelding

Påmeldingen gjør du via dette skjemaet. Påmeldingen er bindende, og første delbetaling (og evt. depositum for de av dere som har betalt dette) er ikke refunderbart. Førstemann til mølla gjelder.

Våre betalingsbetingelser finner du her, i bestillingsskjemaet krysser du også av for at du har lest og akseptert våre betingelser.

Våre reiser er dekket av pakkereiseloven og vårt medlemskap i Reisegarantifondet gir deg som forbruker best mulig beskyttelse.

Vi gleder oss til å oppleve Canada sammen med deg!

Minimum antall deltakere på denne turen er 15 personer, max antall er 20 personer.

Prisen betinger minimum 15 personer pr. gruppe. Ved færre deltakere vil prisen bli noe høyere eller reisen kansellert.

Spørsmål?

Lurer du på noe kan du ta kontakt med reiseleder Petter Lo Presti / mobil 900 26 901 / mail petter@expa.no eller eller Markus Källvik / mobil 918 52 709 / mail mka@nof.no.

Expa AS tar forbehold om skrivefeil. Programmet er preliminært, endringer kan forekomme.

   Send artikkel som PDF