Anki & Hannes Aktivitetstur 2018

Meld deg på her

 

 

Vanskelighetsgrad: piktogram Yoga-30pxlpiktogram-fottur-30pxl

NB! Denne turen er fullbooket – ta evt. kontakt med hanne@expa.no for å stå på venteliste.

Unikt bosted, fjellturer OG vakre Venezia

Våre populære Aktivitetsturer med Anki & Hanne ble fort fullbooket i 2015, 2016 og 2017…. Selvfølgelig skal vi også i 2018 ut på tur sammen!

I 2018 legger vi turen til Levico Terme, et flott fjellområde nordvest for Venezia. Her bor vi på det flotte Grand Hotel Imperial 4**** i tre dager. Dette mektige hotellet har topp fasiliteter, med blant annet både wellness- og spa-avdelinger.
Her har vi god plass til utendørstrening rundt hotellet. Hotellet ligger i gangavstand til både sentrum og sjøen Lago Levico. Den sjarmerende byen Levico Terme ligger i
 herlige omgivelser.

Noen av dagene tar vi spennende fotturer i det nærliggende fjellområdet.
De siste to nettene flytter vi ut til kysten og byen Chioggia, kun en kort båttur unna Venezia.  

Opplev Venezia, trening, sosialt samvær samt nydelig mat og vin på en og samme tur.

Kjapt om turen

Ikke langt fra Venezia finner vi Levico Terme. En sjarmerende by i flotte omgivelser. Vi har lagt opp til mange fysiske aktiviteter i løpe av turen, med topp trening i naturen rundt vårt bosted Grand Hotel Imperial . Her blir det både yoga og hardtrening, og ikke minst mulighet for avslapping. Flotte fotturer i fjellterrenget rundt byen. Her har vi både utsikt, sjarmerende by og flott turterreng i umiddlbar nærhet.

De siste to nettene bor vi i byen Chioggia, kun en kort båttur unna Venezia.

Det blir selvfølgelig også hyggelige middager i lokale restauranter eller hotellet egen restaurant i løpet av turen.

Årets tur går over 6 dager. Vi har lagt opp til et variert treningstilbud, men også til avslapping og sosialt samvær. Du vil garantert, som alltid med Anki og Hanne, bli inspirert og motivert til å komme i form.

Aktivitetstur med personlig trening

Dato for turen

05. – 10. september 2018.

Bosted

Denne gangen har vi valgt å på på Grand Hotel Imperial 4****. Hotellet har en herlig atmosfære, spennende historie og alle fasiliteter som egen restaurant, fine utearealer (perfekt for trening), egen SPA-avdeling, samt basseng både inne og ute.
Vi starter fotturene fra hotellet.

De to siste dagene flytter vi ut til de lange strendene ved kysten. Byen Chioggia er passe stor, med en herlig strandlinje og ikke minst meget gode muligheter for en hyggelig båttur inn til unike Venezia. Her bor vi et steinkast unna stranden – på Hotel Bristol 4****. Alt ligger med andre ord til rette for gode opplevelser og en spennende aktivitetstur.

Hvem passer denne turen for?

Det vil stort sett bli lagt opp til to treningsøkter hver dag. Vi starter hver morgen med Yoga / Streching, og senere på dagen litt tøffere styrke- og cross / sirkel-treningsøkter. Vi legger også opp til litt lek og moro. I tillegg har vi denne gangen lagt opp til spennende fotturer i fjellterrenget rundt hotellet.

Du bør med andre ord være glad i å trene og å være i fysisk aktivitet.

I år har vi satt en øvre grense på maks 30 deltagere. Det kan hende vi deler opp gruppen av og til, slik at hver og en får et treningsopplegg tilnærmet ønsket intensitet.

Dagsprogram

Se vårt dagsprogram her. Expa AS tar forbehold om evt. skrivefeil. Programmet er preliminært, endringer kan forekomme. Vi går detaljert gjennom dagens program ved frokost hver dag, da har vi også en liten italienskleksjon….. Det er jo alltid positivt å lære seg noen gloser på det lokalet språket.

Anki & Hannes Aktivitetstur 2018

Pris

Totalpris for turen er NOK 12.590,-, del i dobbeltrom.
Prisen er satt med en vekslingskurs på NOK 9,70 i forhold til 1 Euro. En endring av vekslingskursen på mer enn 3 % vil evt. øke/redusere prisen.

 • Ved booking / påmelding innbetales NOK 3.000,- (ikke refunderbart ved avbestilling fra kunden). Faktura sendes via mail.
 • Andre innbetaling på NOK 3.000,- forfaller 01. mars 2018 (ikke refunderbart ved avbestilling fra kunden). Faktura sendes via mail.
 • Siste innbetaling på restbeløp forfaller ca. en mnd. før avgang. Faktura sendes via mail.

Enkeltrom kun ved forespørsel og ved ledig kapasitet. Et enkeltromstillegg på NOK 2.000,- vil da evt. tilkomme.
Tilgjengelighet av enkeltrom avhenger av antall påmeldte og vil ikke kunne loves / gis før ca. en mnd før avgang. Vil du evt. stå på venteliste for enkeltrom skriver du dette i kommentarfeltet i påmeldingsskjemaet.

Se våre betalingsbetingelser her.

OBS!

 • Prisen betinger minimum 20 deltakere. Ved færre påmeldte kan reisen kanselleres eller prisen endres.
 • Prisen gjelder ut fra OSLO Gardermoen. Reiser fra andre steder i Norge til Gardermoen vil komme i tillegg.

Hva inngår / inngår ikke i pris

I prisen inngår:

 • Fly t/r Oslo – Venezia.
 • Busstransfer første og siste dagen, samt alle utflukter iht program.
 • Overnatting med frokost – del i dobbeltrom / leilighet 5 netter.
 • Romstandard “Classic og Comfort” på Grand Hotel Imperial.
 • Middag med ett glass vin alle dager.
 • Lunsj alle dager i Levico Terme.
 • Utflukt med fottur.
 • Personlig trener Ann Kristin Eie og turleder Hanne Larsen – som begge gjør sitt absolutt ytterste for å skape en minnerik tur.

I prisen inngår IKKE:

 • Båtbillett til Venezia.
 • Lunsjen 09. september.
 • Evt. enkeltromstillegg.
 • Personlig reiseforsikring (obligatorisk på våre turer).
 • Evt. andre utflukter enn nevnt i programmet.
 • Evt. lunsj på ankomst og avreisedag.

Betalingsvilkår

Våre generelle betalingsbetingelser finner du her. Første og andre delbetaling benyttes til depositum hotell/fly og er ikke refunderbart. Ved bestilling av turen krysser du av for at du har lest og akseptert våre betingelser.

Aktivitetstur med egen PT

Flyinformasjon

Vi flyr direktefly med Norwegian til følgende tider:

05. september 2018

Oslo Gardermoen – Venezia / kl. 10:25 – 13:05

10. september 2018

Venezia – Oslo Gardermoen / kl. 10:20 – 13:00

Det er viktig at du koordinerer evt. tilslutningsbillett med ovenstående tider.

Ta gjerne kontakt så hjelper vi deg med å booke din tilslutningsbillett mot et gebyr på NOK 150,- (i tillegg til billettprisen).

Flytidene kan bli endret av leverandør. Forhold deg til tidene som står på billetten du får tilsendt ca. en uke før avgang.

Romfordeling

For at turen skal bli både rimelig og sosial plasserer vi deltakere på rom sammen to og to. Hvem du ønsker å dele rom med skriver du i påmeldingsskjemaet.
Det hender imidlertid at antallet deltakere ikke går opp, og i slike tilfeller må du betale et tillegg for eget rom. Det samme gjelder også hvis den du reiser sammen med avbestiller oppholdet. Ønsker du å bo alene er det selvsagt også fullt mulig. Enkeltromstillegget på denne turen kommer på NOK 2.100,-.

Praktisk info om egen bagasje

Ta gjerne med en mindre ryggsekk som du lett kan bære uten problem. Denne tar du evt. med som håndbagasje på flyet, samt på dagsutfluktene.

Forslag til utstyrsliste:

 • vannflaske
 • joggesko/treningsko og evt. andre behagelige sko å vandre / sykle i
 • treningstøy (flere sett)
 • solbriller
 • regnjakke
 • fritidssko til kvelden
 • kamera
 • lader til mobilen
 • badeklær / håndkle
 • førstehjelpsskrin i reiseformat
 • klær til kveldene (vi kjører ‘causal’ bekledning)
 • toalettartikler
 • reiseforsikringsbevis
 • europeisk helsekort

Reiseforsikring

Reiseforsikring er obligatorisk på våre turer. Det har vist seg gang på gang at det er viktig å ha en reiseforsikring ved uforutsette hendelser underveis på reisen. Det er kundens ansvar å tegne egen reiseforsikring, med en fullgod syke- og ulykkesforsikring som også skal dekke eventuell hjemtransport. Det anbefales å ta kopi av reiseforsikringen og oppbevare denne separat under reisen.

På reiser i Europa er det en fordel å ta med seg et Europeisk Helsetrygdekort fra ditt trygdekontor. Dette gir deg rett til legebehandling i EØS-land på lik linje med landets egne innbyggere.

Aktivitetstur ved Venezia 2018

Booking / påmelding

Booking gjøres skriftlig via vårt påmeldingsskjema. Påmeldingen er bindende, og første og andre delbetaling er ikke refunderbart ved avbestilling fra kunde.

Våre betalingsbetingelser finner du her, i bestillingsskjemaet krysser du også av for at du har lest og akseptert våre betingelser.

Våre reiser er dekket av pakkereiseloven og vårt medlemskap i Reisegarantifondet gir deg som forbruker best mulig beskyttelse.

Minimum antall deltakere på denne turen er 20 pers / maks antall er 30 pers. Prisen betinger minimum 20 personer pr. gruppe. Ved færre deltakere vil prisen bli noe høyere eller reisen kansellert.

Spørsmål?

Ønsker du/dere en avtale om en presentasjon eller har spørsmål, kan dere kontakte Anki på 93 03 76 33 eller Hanne på telefon 90 86 18 97 / mail hanne@expa.no

EXPA AS tar forbehold om skrivefeil. Programmet er preliminært, endringer kan forekomme.

   Send artikkel som PDF