Treningsopplevelser i herlige omgivelser

 

Meld deg på turen her

 

Vanskelighetsgrad: 

Aktivitetstur med Personlig Trener (PT)
 i Riva del Garda ved Gardasjøen

NB! Denne turen er fullbooket, ta evt. kontakt med oss på info@expa.no for å stå på venteliste.
*******************************************************************************************************************************

For fjerde året på rad arrangerer vi, sammen med PT Anki Eie, treningstur i Riva del Garda ved Gardasjøen! Tilbakemeldingene har vært fantastiske, vi ønsker derfor å tilby ny tur i 2019!
Som alltid blir dette en både spennende og annerledes tur. Mange av dere har jo vært med oss i disse spektakulære omgivelsene tidligere. Det blir også denne gang mye aktivitet og trening, men også tid for avslapping og sosialt samvær.

Dette er en 8-dagers tur, fra søndag 26.mai – til søndag 2.juni 2019.

Treningsopplevelser i herlige omgivelser

Kjapt om turen

Én dag klatrer vi Via Ferrata dei Colodri – med rappelering. Utfordrende, spennende og luftig – uten å være teknisk vanskelig.

Hva er Via Ferrata?

Under den første verdenskrig ble det første gang bygget jernstier i fjellet i Italia, og disse jernstiene ble da kalt Via Ferrata, derav navnet. Rutene i disse fjellveggene er utstyrt med faste sikringsmidler som stålwire, bøyler, stiger og broer hele strekningen eller deler av etappen. Ved hjelp av hjelmer og seler kan vi klatre i fjellet på en mest mulig sikker og forutsigbar måte, uten at vi må besitte betydelige klatreferdigheter eller klatrekunnskap. Normalt god form og motorikk er som regel nok for å gå en via ferrata.

En guidet tur i en Via Ferrata med klatreseler gir mulighet til å oppleve en fantastisk luftig opplevelse i fjellveggen.

En annen dag går vi en flott fottur opp på fjellet Monte Corne. Her venter en herlig, vel fortjent lunsj hvor det meste som serveres er fra lokale produsenter.

Vi bor igjen på flotte Astoria Park Hotel. Hotellet har en stor park og en herlig SPA-avdeling og et flott utendørs basseng. Mye av treningen foregår i parkhagen til hotellet, omgitt av de spektakulære fjellene.

Som alltid så deler Anki med seg av all sin kunnskap om både trening og livsstil slik som bare hun kan. Du vil garantert bli inspirert og motivert til å lære noe nytt!

Video fra tidligere tur i dette området

Se video fra tidligere klatretur med Expa i området rundt Riva del Garda her:

Riva del Garda

Riva del Garda har blitt en av de mest populære aktivitetsstedene i hele Europa. Det forstår vi godt! Her er det helt unike muligheter for utendørsaktiviteter av alle slag. Det vil bli allsidige treningsøkter, fotturer i vakre omgivelser, velvære og spennende italiensk mat & vin. I tillegg blir det selvfølgelig tid til herlige bad i Gardasjøen eller i bassenget på hotellet!

Den røde markeringen på kartet under viser hvor i Italia regionen Trentino og byen Riva del Garda ligger. Regionen Trentino, byr på unike fjell (Dolomittene), daler, vingårder og imponerende natur.

Kart Trentino   Kart Gardasjøen

Dato for turen

Søndag 26. mai – søndag 02. juni 2019.

Bosted

Vi bor bra på flotte Astoria Park Hotel Spa Resort 4****. Hotellet ligger i gangavstand til både gamlebyen i Riva del Garda, og til bading i Gardasjøen. Her har vi alle fasiliteter tilgjengelig; en stor park der vi kan utfolde oss, utendørs basseng, eget SPA-senter, samt hotellets egen, herlige restaurant.

Mye av treningen foregår i parkhagen til hotellet, omgitt av de spektakulære fjellene. Alt ligger med andre ord til rette for gode opplevelser og en spennende aktivitetsuke.

Hvem passer denne turen for?

Turen er lagt opp til at du bør være glad i å trene, men ikke nødvendigvis topptrent for å være med. Alle i middels god form og oppover vil kunne gjennomføre denne aktivitetsturen – samtidig som vi skal kose oss!
Det vil stort sett bli lagt opp til to treningsøkter per dag. Vi starter hver morgen med Yoga / Stretching, og senere på dagen litt tøffere bootcamp / sirkel-treningsøkter. Vi legger også opp til litt lek og moro.

Anki legger opp til treninger som lett kan tilpasses opp og ned i nivå, slik at du alltid har ett alternativ. Det blir varierte, effektive og morsomme treningsøkter som inspirerer til gjentakelse når du kommer hjem fra ferien.

PT Anki

PT Anki

Vi har i år lagt inn en spennende vandretur i et historisk område i nærheten av hotellet. Vi går ruten opp til fjellet Monte Coldi. Her passerer vi flere utsiktspunkter på stier laget under første verdenskrig.

På programmet er det også en herlig og spennende Via Ferrata. Dette var på sin tid en smuglerute langs sjøen. Meget spektakulær. Denne gang med rappellering! En tur – helt sikkert – litt utenom det vanlige, men som alle kan klare.

Vi har satt en øvre grense på maks 26 deltagere, og en nedre grense på minimum 18 deltakere.
Det kan hende vi deler opp gruppen av og til, slik at hver og en får et treningsopplegg tilnærmet ønsket intensitet.

Dette er altså en tur de aller fleste i middels bra form kan være med på. Du bestemmer selv hvilket nivå du ønsker å ligge på. En forutsetning for deltakelse er at du er glad i aktivitet, samt liker opplevelser.

Passer denne beskrivelsen deg? Ja da er vi overbevist om at du kommer til å sette stor pris på denne turen!

Dagsprogram

Se vårt dagsprogram her. Vi går detaljert gjennom dagens program ved frokost hver dag.

Expa AS tar forbehold ved skrivefeil og valuta- / prisendringer. Programmet er preliminært, endringer kan forekomme.

Aktivitetstur med Personlig Trener

Flyinformasjon

Vi flyr direktefly med Norwegian, Oslo Gardermoen – Verona. Flybillettene er inklusive i prisen.

26. mai 2019
Oslo Gardermoen – Verona / kl. 07:30 – 10:10

02. juni 2019
Verona – Oslo / kl. 11:10 – 13:45

NB! Flytidene kan bli endret av leverandør. Forhold deg til tidene som står på billetten du får tilsendt ca. en uke før avgang.

Pris

Totalpris for turen er NOK 14.990,-, del i dobbeltrom.
NB! Prisen er satt med en vekslingskurs på NOK 9,60 i forhold til 1 Euro. En endring av vekslingskursen på mer enn 3 % vil evt. øke / redusere prisen.

 • Ved booking / påmelding innbetales NOK 6.000,- (ikke refunderbart ved avbestilling fra kunden). Faktura sendes via mail.
 • Andre innbetaling på restbeløp forfaller ca. en mnd. før avgang. Faktura sendes via mail.

Enkeltrom kun ved forespørsel og ved ledig kapasitet. Et enkeltromstillegg på NOK 2.300,- vil da tilkomme.
Tilgjengelighet av enkeltrom avhenger av antall påmeldte og vil ikke kunne loves / gis før ca. en mnd før avgang. Vil du evt. stå på venteliste for enkeltrom skriver du dette i kommentarfeltet i påmeldingsskjemaet.

OBS!

 • Prisen betinger minimum 18 deltakere. Ved færre påmeldte kan reisen kanselleres eller prisen endres.
 • Prisen er satt med en vekslingskurs på Euro 1 – 9,6 NOK. En endring på +/ – 3% kan øke / redusere prisen.

Se våre betalingsbetingelser her.

Hva inngår / inngår ikke i pris

I prisen inngår:

 • Flybilletter t/r.
 • Busstransfer første og siste dagen iht program.
 • Alle felles treninger som nevnt i programmet.
 • Overnatting – del i dobbeltrom 5 netter.
 • Frokost og middag alle dager.
 • Et glass vin og vann inkl til middag.
 • To lunsjer iht program.
 • Utflukter iht program.
 • Trening og tips fra vår dedikerte Personlige Trener Ann Kristin Eie.

I prisen inngår IKKE:

 • Evt. enkeltromstillegg.
 • Personlig reiseforsikring (obligatorisk på våre turer).
 • Andre utflukter enn nevnt i programmet.
 • Lunsjer utover de som står i programmet.

Betalingsvilkår

Våre generelle betalingsbetingelser finner du her. Første delbetaling (og evt. depositum) benyttes til depositum hotell / fly og er ikke refunderbar.
Ved bestilling av turen krysser du av for at du har lest og akseptert våre betingelser.

Riva del Garda ved herlige Gardasjøen

Romfordeling

For at turen skal bli både rimelig og sosial plasserer vi deltakere på rom sammen to og to. Hvem du ønsker å dele rom med skriver du i påmeldingsskjemaet.

Det hender imidlertid at antallet deltakere ikke går opp, og i slike tilfeller må du betale et tillegg for eget rom. Det samme gjelder også hvis den du reiser sammen med avbestiller oppholdet. Ønsker du å bo alene er det selvsagt også fullt mulig. Enkeltromstillegget på denne turen kommer på NOK 2.300,-.

Praktisk info om egen bagasje

Ta gjerne med en mindre ryggsekk som du kan ha på under evt. fottur / sykkeltur.

Forslag til utstyrsliste:

 • vannflaske
 • joggesko/treningsko og evt. andre behagelige sko å vandre / sykle i
 • treningstøy (flere sett)
 • solbriller
 • regnjakke
 • fritidssko til kvelden
 • kamera
 • badeklær
 • førstehjelpsskrin i reiseformat
 • klær til kveldene (vi kjører ’causal’ bekledning)
 • toalettartikler
 • reiseforsikringsbevis
 • europeisk helsekort
 • pass

Reiseforsikring

Reiseforsikring er obligatorisk på våre turer. Det har vist seg gang på gang at det er viktig å ha en reiseforsikring ved uforutsette hendelser underveis på reisen. Det er kundens ansvar å tegne egen reiseforsikring, med en fullgod syke- og ulykkesforsikring som også skal dekke eventuell hjemtransport. Det anbefales å ta kopi av reiseforsikringen og oppbevare denne separat under reisen.

På reiser i Europa er det en fordel å ta med seg et Europeisk Helsetrygdekort fra ditt trygdekontor. Dette gir deg rett til legebehandling i EØS-land på lik linje med landets egne innbyggere.

Booking / påmelding

Booking gjøres skriftlig via vårt påmeldingsskjema. Påmeldingen er bindende, og første og andre delbetaling er ikke refunderbart ved avbestilling fra kunde.

Våre betalingsbetingelser finner du her, i bestillingsskjemaet krysser du også av for at du har lest og akseptert våre betingelser.

Våre reiser er dekket av pakkereiseloven og vårt medlemskap i Reisegarantifondet gir deg som forbruker best mulig beskyttelse.

Minimum antall deltakere på denne turen er 18 pers / maks antall er 26 pers. Prisen betinger minimum 18 personer pr. gruppe. Ved færre deltakere vil prisen bli noe høyere eller reisen kansellert.

treningstur i Riva del Garda langs Gardasjøen

Følg oss gjerne i Sosiale Medier

Følger dere oss på instagram og våre FB-sider vil dere kunne se bilder og dagsrapporter fra våre turer. Del gjerne disse linkene med venner og familie slik at de kan følge DEG på DIN tur:

 • Vi er selvfølgelig på Facebook. Her har vi også opprettet en egen arrangementsside for denne turen, hvor dere får spesifikk info fortløpende og kan se hvem andre som er påmeldt turen.
 • På Instagram heter vi TeamExpa, og vi blir veldig glade om dere tagger bilder fra turen med #teamexpa. Hver måned trekker vi en vinner som har benyttet hashtaggen teamexpa, vinneren vil få en hyggelig hilsen i posten.
 • Vi har også et Nyhetsbrev som sendes ut ca. 1 gang i måneden. Ved å melde deg som abonnent av vårt nyhetsbrev vil du får våre gode tilbud rett i din mailboks. Påmeldingen til vårt nyhetsbrev gjør du ved å klikke på denne linken www.expatravel.com og melde deg på nederst til høyre.
 • Garda Trentino har også fine FB-sider med info om området denne turen går i, de ser du her.

Spørsmål?

Ønsker du/dere en avtale om en presentasjon eller har spørsmål, kan dere kontakte Anki på 93 03 76 33 eller Eric på telefon 92 61 88 05 / mail eric@expa.no.

Expa AS tar forbehold ved skrivefeil og valuta- / prisendringer. Programmet er preliminært, endringer kan forekomme. 

   Send artikkel som PDF