Dagsprogram

Aktivitetstur med Personlig Trener

Dag 1 – Reisedag

Ankomst Verona på formiddagen hvor transport venter oss på flyplassen. Vi setter kursen mot Riva del Garda, hvor vi skal bo på  Astoria Park Hotel Spa Resort4**** i 5 netter. Transfer fra flyplassen til hotellet vil ta ca. 1,5 timer.

Ettermiddagen disponeres på egenhånd for å bli kjent med hotellet og området rundt, før vi møtes for en felles treningsøkt ca. kl. 17:30. Samling kl. 20:00 i hotellets restaurant.

 

Dag 2 – Yoga / Stretching – Utflukt Monte Baldo – Evt. felles treningsøkt på ettermiddagen

Klokken 07:15 (før frokost) samles vi til en felles Yoga / Stretching-økt ledet av Anki. Hotellet har en stor park med mange muligheter for å gjennomføre både Yoga og andre treningsøkter.

Frokosten vil bli servert fra kl. 07:00, og vi samles til et morgenmøte for gjennomgang av dagen kl. 09:15.

Utflukt: Fra hotellet går vi samlet ned til den lille havnen i Riva del Garda. En flott båttur på ca. 45 min venter oss. Vi cruiser sørover fra Riva del Garda til Malcesine. Vel framme i Malcesine går vi opp til fjellheisen som tar oss nesten helt opp til 2000 moh. Ved klart vær får vi en fantastisk utsikt over både Gardasjøen, de spektakulære fjellene rundt sjøen, samt av Dolomittene som ikke ligger langt unna.

Fra fjellheisen går vi så en spennende fottur på ca 2-3 timer før vi vender tilbake til toppen for en sen lunsj. Etter lunsj tar vi fjellheisen ned til byen igjen, og så blir det en avslappende båttur hjem til Riva del Garda igjen.

Kanskje rekker vi også et bad i bassenget før middag.

Middagen serveres som alltid kl. 20:00.

Dag 3 – Yoga / Stretching – Felles treningsøkt – Tabata – Bootcamp på ettermiddagen

Denne dagen blir det mulighet for å nyte hotellets fasiliteter, samt at det legges opp til felles treningsøkter og aktiviteter hele dagen.

Vi starter dagen med Yoga / Stretching kl.07:30. Frokosten serveres fra kl. 07:00, og kl. 10:30 møtes vi for felles treningsøkt hvor vi skal ha Tabata-trening.

Denne dagen er lunsjen på egenhånd. Vi bruker de siste kreftene vi har i kroppen til en Bootcamp kl. 17:30.

Middagen serveres kl. 20:00.

Dag 4 – Yoga – Sykkel- og klatretur i Via Ferrata Sallagoni

En spennende dag venter oss. Det finnes et mylder av Via Ferratas rundt om i Dolomittene. Vi samles etter Yoga’n og frokost. Felles transport til sykkelbutikken i Torbole. Her får vi utdelt våre sykler (MTB). Vi bruker flate pedaler. Ikke langt fra butikken starter sykkelveien som går langs dalen nordover gjennom blant annet byen Arco. Etter ca. 15 kilometer er vi fremme ved parkeringen hvor vi finner starten på ravine Sallagoni. Her tar vi en gjennomgang om hvordan man håndterer klatreutstyr / sikkerhet sammen med våre lokale og rutinerte fjellguider. Alle utrustes selvfølgelig med hjelm, klatresele og karbinhaker for en 100 % sikker klatring

Middels vanskelig og veldig gøy! God trening for hele kroppen. Klatringen foregår for det meste sideveis inn i ravinen / dalen, hele tiden ca. 2-7 meter over elven som rinner under oss.
Vi spiser medbragt matpakke på den lille kafeèn på toppen av ravinen. Kort transport tilbake til syklene, for deretter å sykle tilbake til sykkelbutikken i Torbole. En, forhåpentligvis, uforglemmelig opplevelse.

Alt av nødvendig utstyr fåes på plass. Det er dog viktig at alle har med gode sko. Vel inngåtte joggesko fungerer fint. Det er også viktig å ta med en mindre ryggsekk hvor du kan oppbevare matpakke og evt. en ekstra genser underveis. Vi regner med å være tilbake på hotellet tidlig ettermiddag for litt tid på egenhånd.

Middagen serveres kl. 20:00.

Dag 5 – Yoga / Stretching – Kondisjonstrening på formiddagen – Resten av dagen til fri disposisjon

Denne dagen gjør vi oss ferdig med treningen på formiddagen. Kl. 08:00 starter vi igjen morgenen med en Yoga / Stretching-time. Etter frokost, ca. kl. 10:30, tar Anki oss med på en artig kondisjonsøkt.

Resten av dagen er fri til egen disposisjon før vi møtes til felles middag på kvelden.

Kanskje har du lyst til å leie deg en sykkel, surfe, utforske enda mer av fjellområdet, sightseeing i byen, benytte deg av SPA-avdelingen på hotellet eller bare roe det helt ned. Lunsjen på egenhånd denne dagen.

Vi møtes på hotellet for felles middag kl. 20:00.

Dag 6: Yoga / Stretching – Felles treningsøkt på formiddagen

Klokken 07:15 samles vi til en felles Yoga / Stretching-økt før frokost.
 
Det blir en siste felles treningsøkt kl 10.30 før utsjekking.
 
De siste timene benyttes til å slappe av, bade, shoppe etc.  før Transfer Riva del Garda – Bergamo

Transfer Riva del Garda – Bergamo. Hjem til Sandefjord/Torp.

Programmet er preliminært, endringer kan forekomme. Expa AS tar forbehold ved evt. skrivefeil.

www.pdf24.org    Send artikkel som PDF